Opening nieuw distributiecentrum in Almere

Lipton Ice Tea Green Zero!

Lipton Ice Tea Green Zero is hét verfrissende en verantwoorde terrasdrankje van 2024. Het is de perfecte keuze voor de consument die opzoek is naar een heerlijke suikervrije dorstlesser op het terras. Wist u dat het toevoegen van de Lipton Ice Tea Green Zero aan uw assortiment kan zorgen voor 12% groei? Voeg daarom deze variant toe aan uw assortiment!

Ontdek de nieuwe Lipton Ice Tea Green Strawberry!

Lipton Ice Tea Green Strawberry is de nieuwste toevoegingen aan het assortiment van Lipton Ice Tea. Het is een heerlijke koolzuurvrije Ice Tea Green, met een vleugje aardbei! Fris en licht, laag in suiker. Deze verfrissende drank combineert de smaak van echte groene theebladeren met de zoete, sappige smaak van aardbeien. Een perfecte keuze voor wie op zoek is naar een dorstlessende en smaakvolle optie onderweg.

Het Lipton Terras komt terug!

Na twee succesvolle edities van ‘Het Lipton Terras’ met geweldige winnaars, zetten we het ondernemerschap graag opnieuw in het zonnetje. Daarom komen we terug met ‘Het Lipton Terras 2024’, waarbij de horeca kans maakt om in totaal € 150.000,- te winnen! 

Doe mee en ontvang een gratis online zichtbaarheidspakket om jouw deelname een extra boost te geven. 

Hoe doet mijn terras mee?  

  1. Meld je terras aan, dit kan via https://unileverpartners.nl/het-lipton-terras-van-2024 

  2. Activeer je gasten om te stemmen 

  3. Maak kans op geweldige investeringsbedragen!