Menu Zoeken Inloggen
Grolsch Winterbok krat 4x6x0,30L

Grolsch Winterbok krat 4x6x0,30L

Speciaal gebrouwen voor de koude wintermaanden. Proef de volle smaak met tonen van honing, kaneel, gember en kruidnagel. Lekker bij ambachtelijke beenham, zoete desserts en rijpe kazen. Dit bier smaakt lekker bij quiche, diverse noten, belegen harde & half harde kazen van koe of geit.
Prijzen zien? Klik hier!

Specificaties

Artikelnummer 102933
Smaaktype Winterbieren
Alcoholpercentage 7.5
Consumenteneenheid Fles
Emballagewaarde 3,90 euro
Inhoud 7,200 L
Land van herkomst Nederland
Merk Grolsch

Omschrijving

Grolsch geeft winterseizoen een eigen bier
De harten van bokbierliefhebbers gaan aankomende week ongetwijfeld sneller kloppen. Grolsch brengt namelijk een nieuw bokbier op de markt: Grolsch Winterbok, met de zachtzoete kruidige smaak van honing en speculaas. Deze Winterbok betreft een speciale editie bokbier die uitsluitend de komende wintermaanden verkrijgbaar is. Met deze Winterbok geeft Grolsch nu ook het winterseizoen een eigen bier. Want wat het weer de komende maanden ook is, het is weer... om te genieten. Met de bokbieren van Grolsch!
De smaak van de winter Grolsch
Meesterbrouwer Guy Evers: “Ik heb me laten inspireren door de typerende smaken van het winterseizoen. Deze Winterbok kenmerkt zich dan ook door een volle smaak met tonen van honing, kaneel, gember en kruidnagel. Het heeft een toegankelijk karakter en een zachte geur. Net als de andere Grolsch bokbieren wordt Winterbok traditioneel ondergistend gebrouwen.” Grolsch Winterbok is een koperkleurig bokbier dat zich door de uitgesproken smaak goed laat combineren met ambachtelijke beenham, zoete desserts en rijpe kazen.

Vragen over dit product?

Bel ons op 085 - 0471900 of neem contact op met onze klantenservice.

Nieuws & Inspiratie