Menu Zoeken Inloggen
Van Kempen Appel Peer     doos 15x0,185L

Van Kempen Appel Peer doos 15x0,185L

Puur Appel Peer ! Frisse combinatie van de alom bekende Doyenne du Comice en Conference (omdat ze lekker zoet en sappig zijn) en Elstar, Boskoop, Jonagold en Golden Delicious (sterke rassen, fris en vertrouwd). Appels en peren zijn geplukt dichtbij huis in Nederland, België en Duitsland.
Prijzen zien? Klik hier!

Specificaties

Artikelnummer 2295211
Consumenteneenheid Horecafles
Inhoud 2,775 L
Land van herkomst Nederland
Merk Van Kempen

Omschrijving

De Binnenkant telt...
De familie van Kempen, fruittelers van huis uit, persen al 25 jaar fruitsap onder voorheen geheten Jus de Pommes.
Echt sap. Sap waar fruit trots op is. Sap waar u trots op bent. Omdat u zeker weet dat u lekkere en eerlijke sappen serveert. Sappen waar uw gasten van genieten en voor terug zullen komen want ze zijn geperst uit het volle fruit. Zonder onttrekkingen, zonder toevoegingen en zonder te werken met concentraat, kleur-, smaak- of aromastoffen. Echt Van Kempen sap voor horecagast, catering & delicatessenzaken. In een eenmalige fles; uw gasten zien geen slijtageplekken en de recycling van glas in Nederland is de beste van de wereld.
De horecaflessen worden verpakt in 15 flessen per doos; lichter in gewicht dan kratten, het vergemakkelijkt de assortimentsverkoop en passen bij de kwaliteitsbeleving van een goed horecabedrijf. Van de 0,75 cl. en 1 ltr. flessen gaan er 6 in een doos. Hoe mooi de verpakking er ook uit mag zien, het gaat toch om de echte smaak.
Van Kempen Fruitsappen: de binnenkant telt....

Vragen over dit product?

Bel ons op 085 - 0471900 of neem contact op met onze klantenservice.