Meer informatie over onze bezorg en retourservice

Bezorgservice

Bezorgservice op maat

Wij bieden u een optimale dienstverlening afgestemd op uw wensen en onze mogelijkheden. Indien u wenst kunnen er aanvullende afspraken worden gemaakt. Service is belangrijk, daarom leveren wij u niet tot aan de deur, maar over de drempel en in uw voorraadruimte. Mocht er sprake zijn van drempels of een ander obstakels, dan denken wij graag met u mee in het realiseren van oplossingen. Dit zodat de meest efficiënte afleversituatie voor uw bedrijf wordt gecreëerd.

Gratis leveringen vanaf € 500,- (exclusief BTW & Statiegeld)

Bestellingen vanaf € 500,- (exclusief BTW & Statiegeld) komen wij gratis bij u afleveren. Voor het afleveren van bestellingen onder €500,- (exclusief BTW & Statiegeld) betaalt u €75,- transportkosten. Ongeacht of deze levering uit een of meerdere orders bestaat.

Afhalen bij een vestiging

Bestelt u via onze webshop, dan kunt u bij het afronden van u bestelling aangeven wanneer u deze wenst af te halen op uw vestiging. Om ervoor te zorgen dat uw order bij aankomst voor u klaar staat, verzoeken wij u vier uur van tevoren telefonisch een afspraak hiervoor te maken.

Weekendleveringen

Voor spoedbestellingen in het weekend, kunt u bellen met onze weekenddienst op telefoonnummer 085-0471909 en uw vestiging kiezen. Dit is mogelijk op zaterdag en zondagochtend tot 10:00 uur. Houdt u er rekening mee dat aan deze service extra kosten verbonden zijn.

Evenementen

De Klok Dranken verzorgd honderden evenementen per jaar verspreid over het gehele seizoen. Van dorpsfeesten tot de Zwarte Cross. Uit onze kennis en ervaring weten wij als geenander dat ieder evenement maatwerk vereist. Daarom werken we intensief met u samen om het proces van order, containers en retouren zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Kies voor bewezen expertise.

Retourservice

Retourzendingen

Retourzendingen van geleverde goederen zijn slechts toegestaan, indien leverancier daartoe uitdrukkelijk voorafgaande schriftelijke toestemming heeft verleend.

Emballage

Bij iedere levering nemen wij de gesorteerde emballage die klaar staat voor onze chauffeur mee retour.

Koolzuurcilinders

Het is belangrijk dat u alle door ons geleverde koolzuurcilinders bij ons retourneert. Deze kunt u herkennen aan een gekleurd bandje om de hals van de cilinder, met tevens een De Klok Dranken logo. De door ons geleverde cilinders worden administratief bijgehouden. In verband met kwaliteitsnormen is het tevens belangrijk dat lege cilinders zo spoedig mogelijk ter retournering worden aangeboden.