Over ons

Welke ambitie mogen wij voor u waarmaken?

De Klok Dranken is uw vertrouwde horecapartner. We bieden u keuze, kennis en service: We zijn altijd dichtbij, bereikbaar en spreken uw taal, omdat onze experts en eigen chauffeurs daadwerkelijk aanwezig zijn in uw regio. Wij bieden het breedste aanbod bieren en dranken en selecteren daaruit een assortiment dat is afgestemd op uw (regionale) markt. Hierbij profiteert u van de voordelen van een landelijke partij.

De Klok Dranken gelooft in horeca en gelooft daarbij dat horeca altijd beter kan. Daarom adviseren onze mensen u graag over hoe u zoveel mogelijk rendement uit uw assortiment haalt. We versterken u met productkennis, trends en ontwikkelingen en stimuleren u om meer uit uw markt te halen. Onderscheid u! Wij helpen u, om uw ambities waar te maken. Samen groeien is ons streven.

Keuze

Kenners met smaak. Dat zijn uw gasten natuurlijk. Aan u de uitdaging om hen te blijven boeien en binden. Bij De Klok Dranken profiteert u van het breedst denkbare assortiment: uiteenlopende productcategorieën en een krachtig merkenportfolio. Wij adviseren u graag over onze producten. Zodat u uw kenners van vandaag kunt verrassen met het aanbod van morgen.

Kennis

Profiteer van onze uitgesproken kennis en ervaring op horecagebied. Onze medewerkers zijn echte kenners. Dat moet ook wel, want de horeca is altijd in beweging. Door onze tips, tricks en workshops bent u altijd op de hoogte van de nieuwste (lokale) trends en ontwikkelingen. Wij denken graag met u mee.

Service

Uw assortiment binnen handbereik? We zijn altijd bij u in de buurt. Aan de ene kant ontwikkelen we online voor een perfecte landelijke dekking en gebruiksgemak. Anderzijds streven we naar 100% leverbetrouwbaarheid. Persoonlijk, op tijd en bij u over de drempel, welteverstaan. Zo profiteert u van het breedst denkbare assortiment én persoonlijk contact.

Direct iemand uit ons salesteam spreken? Check hier de contactgegevens. We staan voor u klaar.

Altijd dichtbij

Om u door heel Nederland goed te kunnen bevoorraden, beschikken we over vijf vestigingen verspreid over het land. Onze enthousiaste medewerkers staan voor u klaar. Onze flexibele dienstverlening is volledig toegespitst op uw onderneming of evenement. Zodat u kan doen wat u het liefste doet: ondernemen.