Menu Zoeken Inloggen

Retourservice

Emballage

Wij nemen alleen embalage retour die u bij ons heeft afgenomen en door ons is gefactureerd. Wij vragen u om de retouremballage netjes gesorteerd(flessen naar inhoudsmaat, vorm en kleur, in de bijhorende kratten) voor onze chauffeur klaar te zetten. Mocht uw emballage opgehaald worden via onze externe distributiepartner moet de emballage ingeseald klaar staan op de lastdrager die u van ons heeft ontvangen.

Koolzuurcilinders

Het is belangrijk dat u alle door ons geleverde koolzuurcilinders bij ons retourneert. Deze kunt u herkennen aan een groen bandje om de hals van de cilinder. De door ons geleverde cilinders worden administratief bijgehouden. In verband met kwaliteitsnormen is het tevens belangrijk dat lege cilinders zo spoedig mogelijk ter retournering worden aangeboden.

Retourservice

Producten kunnen alleen onaagebroken en in originele staat en verpakking worden geretourneerd binnen drie maanden na afname. Producten welke speciaal voor u zijn bestaand of op voorraad zijn gehouden kunnen niet worden geretourneerd. Vanwege veiligheidsvoorschriften gelden er voor het retourhalen van volle fusten e.d. aanvullende voorwaarden. Voor deze aanvullende voorwaarden kunt u contact met ons opnemen.

Klacht retour

Wij proberen altijd een zo goed mogelijk service te verlenen, onze website up-to-date houden en artikelen met de beste kwaliteit te leveren. Helaas kan het voorkomen dat u niet tevreden bent. Neem dan contact met op met uw vestiging. U kunt klachtproducten retourneren bij aflevering van uw eerstvolgende bestelling.