Werken bij De Klok Dranken

Werken bij De Klok Dranken is jezelf - samen met je collega's - dagelijks inzetten om verder te bouwen aan een ambitieuze en groeiende organisatie. En natuurlijk voor de tevredenheid van onze klanten. Wij zijn de meerwaarde voor elk horecabedrijf, elke dag weer.

We houden van betrokken medewerkers die nét dat stapje extra willen zetten om succesvol te zijn. Uiteraard doen we dat samen, want samenwerken zit bij de mensen van De Klok in het DNA. Samen strijden en samen winnen, daar leven we voor!

Ben jij nieuwsgierig, betrokken, gedreven en ambitieus? Zet die talenten dan in om binnen De Klok Dranken echt van toegevoegde waarde te zijn voor onze klanten.

VACATURES

Hieronder vind je onze actuele vacatures en onze stage vacatures.

In de vacature vind je de link om te solliciteren. Je wordt hiervoor doorgeleid naar SmartRecruiters. Zij verwerken namens De Klok Dranken en Grolsch gegevens in overeenstemming met onze Privacy Policy.

Heb je vragen over een vacature of over onze sollicitatieprocedure, neem dan gerust contact met ons op. Mailen kan uiteraard ook: werken@grolsch.nl.

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

ONZE ACTUELE VACATURES

Horeca Chauffeur (C of CE rijbewijs)
 
Opleiding tot Horeca Chauffeur (C rijbewijs)

HR Business Partner - De Klok Dranken

ONZE STAGE VACATURES

Geen vacatures

De Klok Dranken is een ambitieus bedrijf dat graag wil groeien. Je werkt met leuke collega's in een goede werksfeer.