Evenementen

Voor evenementen is De Klok Dranken de partner die u zoekt!

De Klok Dranken heeft bijzonder veel in huis om ook uw evenement te laten slagen. Wij verzorgen dan ook jaarlijks vele evenementen, variërend van dorpsfeesten en sporttoernooien tot evenenementen als Freshtival, Mañana Mañana en Zwarte Cross.

Het organiseren van evenementen kan een interessante, dan wel leuke activiteit zijn van uw bedrijf. U wilt zo goed mogelijk voor de dag komen en richt al uw aandacht op de inhoud van het evenement, de publiciteit en de uitvoering. Daarbij wilt u verzekerd zijn van goed, modern evenementenmateriaal en bijbehorende service.

Door onze specifieke vakkennis zijn wij in staat u hierin optimaal te ontzorgen. Met een groot assortiment evenementenmaterialen, maar vooral door de expertise van onze medewerkers, kunnen wij u hierin bijstaan.

Een geslaagd evenement begint natuurlijk met het juiste materiaal. De Klok Dranken werkt met partners samen waardoor er een compleet aanbod materialen beschikbaar is, zoals taprolley’s, tapwagens, koelingen, klapbuffetten, raptaps, biertanks en koelcontainers.

Naast juiste materialen is onze expertise in evenementen ongeëvenaard. Een goed advies over inzet en opstelling van materialen en begeleiding in executie maken hierbij het verschil. De Klok Dranken is ook hierin uw partner.

Horeca Training & Advies

De Klok Dranken Horeca Begeleiding

Door het aanbieden van workshops, lezingen en trainingen kunnen vernieuwende horeca concepten worden gerealiseerd met als resultaat meer waarde voor uw gast en meer rendement uit uw horecabedrijf.Meer informatie...

Drankengroothandel

Drankengroothandel De Klok Dranken

De Klok Dranken is een professionele (online) drankengroothandel met vijf vestigingen in Nederland van waaruit wij onze klanten dag in dag uit bedienen. Meer informatie...

Technische Service

De Klok Dranken Technische Service HTTS

Wij beschikken over een vakkundig team gespecialiseerd in advisering, installering en onderhoud van installaties.. Onze Horeca Technische Service levert kennis, ervaring en maatwerk in apparatuur.Meer informatie...