Evenementen

Voor evenementen is De Klok Dranken de partner die u zoekt!

De Klok Dranken heeft bijzonder veel in huis om ook uw evenement te laten slagen. Wij verzorgen dan ook jaarlijks vele evenementen, variërend van dorpsfeesten en sporttoernooien tot evenenementen als Freshtival, Mañana Mañana en Zwarte Cross.

Het organiseren van evenementen kan een interessante, dan wel leuke activiteit zijn van uw bedrijf. U wilt zo goed mogelijk voor de dag komen en richt al uw aandacht op de inhoud van het evenement, de publiciteit en de uitvoering. Daarbij wilt u verzekerd zijn van goed, modern evenementenmateriaal en bijbehorende service.

Door onze specifieke vakkennis zijn wij in staat u hierin optimaal te ontzorgen. Met een groot assortiment evenementenmaterialen, maar vooral door de expertise van onze medewerkers, kunnen wij u hierin bijstaan.

Een geslaagd evenement begint natuurlijk met het juiste materiaal. De Klok Dranken werkt met partners samen waardoor er een compleet aanbod materialen beschikbaar is, zoals taprolley’s, tapwagens, koelingen, klapbuffetten, raptaps, biertanks en koelcontainers.

Naast juiste materialen is onze expertise in evenementen ongeëvenaard. Een goed advies over inzet en opstelling van materialen en begeleiding in executie maken hierbij het verschil. De Klok Dranken is ook hierin uw partner.

Ook online bestellen? Vraag nu uw account aan

Schrijf je gratis in voor onze workshops

...evenementen met de mensen van De Klok