Horeca Taptechnische Service

Het serveren van een perfect glas bier begint natuurlijk met een goed onderhouden installatie. Hier ligt namelijk de basis voor het leveren van topkwaliteit. Onze Horeca Taptechnische Service levert kennis, ervaring en maatwerk in apparatuur om dit te bereiken! Samen met u willen wij samenwerken aan de kwaliteitsverbetering, met als uiteindelijk doel extra waardering van de gast.

De Klok Dranken beschikt over een vakkundig team gespecialiseerd in advisering, installering en onderhoud van installaties. Met hoogwaardige apparatuur en uitgebreide kennis van techniek waarborgt De Klok Dranken de continuïteit van de bij u geplaatste installaties.

Een perfect biertje smaakt naar meer, maar hoe bereikt u dit? Belangrijk is dat een juiste installatie is geplaatst afgestemd op uw tapbehoefte. Onze Horeca Taptechnische Service adviseert u graag over het systeem dat het best bij uw onderneming past. Op de eerste plaats biedt u alsdan de beste kwaliteit aan uw gasten, maar levert dit ook optimaal rendement voor u op. Een professionele (tap)installatie zorgt ervoor dat u het maximale rendement uit een fust bier haalt. Dit gecombineerd met de juiste installatie en regelmatig preventief onderhoud verminderd de kans op storingen.

Onze monteurs regelen de plaatsing en het onderhoud van uw (tap)installatie en verhelpen eventuele storingen. Storingen kunt u 24 uur per dag melden bij onze storingsdienst telefoon: 053-4833486.

Indien u over een eigen (frisdranken)koeling beschikt, of een frisdrankenkoeling in bruikleen heeft, kunt u bij storingen contact opnemen met GAMKO telefoon: 076-5087500.

Voor het doorspoelen van uw bierleidingen kunt u contact opnemen met GOM tapwacht telefoon: 010-2981122.

Ook online bestellen? Vraag direct uw account aan

Voor elk bier een glas...

...de meerwaarde voor elke horeca zaak