Horeca Training & Advies

Horeca Training

Gastvrijheid, professionaliteit en passie is waar het in de horeca om draait.
Het vak van de horecaprofessional is dan ook enorm breed in kennis, vaardigheden en inzicht. Deze bagage kan de horecaprofessional goed gebruiken, want de wereld om ons heen verandert in hoog tempo. Ook de wijze waarop en hoe vaak we onze vrije tijd in de horeca besteden wordt steeds diverser. Gelijktijdig worden er hogere verwachtingen gekoppeld aan dit bezoek, ook uw gast is kritischer en zoekt waarde tijdens zijn of haar verblijf. De succesvolle horecaprofessional is in staat zijn bedrijfsvoering te veranderen en hierop in te richten.
De Klok Dranken heeft EY College ontwikkeld voor u en uw collega. EY College bestaat uit verschillende cursus modules die zijn opgezet in samenwerking met onze businesspartners: Grolsch, Vrumona, Verbunt Wijnkopers, Diageo, Manetti en Stijlcompany.
Tijdens deze training ontwikkelen deelnemers kennis van verschillende productcategorieën. De cursus modules zijn gericht op de praktijk.

De kracht van het EY College opleidingsprogramma is dat het nadrukkelijk inspeelt op zowel het aspect van het vakmanschap als het aspect van het ondernemerschap. Gedurende het opleidingsprogramma wordt de balans daartussen vormgegeven. EY College deelnemers verkrijgen daarmee veel horeca kennis, vaardigheden en inzichten die direct in uw zaak toegepast kunnen worden. Het resultaat is meerwaarde voor uw gast en meer rendement voor uw zaak.
  • Trek meer gasten naar uw zaak; Leer hoe u uw ondernemersvaardigheden kunt gebruiken om meer gasten naar uw onderneming te trekken door onderscheidend te zijn.
  • Haal meer rendement uit uw gasten; Laat uw gasten langer verblijven en verkoop meer margerijke producten door middel van verschillende tips & tricks die u worden bijgebracht tijdens de EY College training.
  • Laat uw gasten vaker terugkeren; Versterk uw productkennis en leer hoe u optimaal om kunt gaan met gastvrijheid om zo uw gasten vaker naar uw zaak terug te laten keren.
De EY College trainingen worden gegeven op drankengroothandel De Klok Dranken (EYKelenkamp) te Deventer waar alle trainingsfaciliteiten aanwezig zijn. De trainingen vinden 2 maal per jaar op 11 maandagen plaats in het voorjaar en het najaar met uitzondering van feestdagen. We streven naar een maximaal aantal van 12 tot 15 deelnemers om persoonlijke aandacht te kunnen garanderen.
Deelname aan EY College bedraagt € 800,- per deelnemer. Aan de hand van het productverslag en de inzet van de deelnemer wordt getoetst of de deelnemer de cursus succesvol heeft voltooid. In dat geval ontvangt de deelnemer het EY College diploma en zal de opdrachtgever een restitutiebedrag teruggestort krijgen van € 150,-.

Onderdeel van EY College is ook de wijncursus. Voor deze basiscursus op niveau SDEN (voorheen Sven1) en het bijbehorende examen worden geen extra kosten in rekening gebracht. Klik hier om u in te schrijven

Horeca Advies

Happy Horeca staat voor een mooie, afwisselende en gezonde horeca. Horeca waarbij iedereen zich Happy voelt:

  • Uw gast, omdat deze een bewuste keuze maakt waar hij of zij wil gaan eten of drinken en het naar de zin heeft.
  • Uw medewerkers, omdat zij een uitdagende job hebben in een inspirerende omgeving. 
  • Uzelf, omdat u ziet dat uw bedrijfsvoering succes heeft en u het beter doet dan uw collega's.
  • De leveranciers, omdat hun met liefde gemaakte producten op de juiste wijze geserveerd worden.
  • De Klok Dranken, omdat wij samen met alle betrokkenen bijdragen aan de ontwikkeling van een fantastische bedrijfstak.

Onze betrokkenheid bij de sector laten wij onder andere zien in de samenwerking die wij zijn aangegaan met toonaangevende leveranciers en collega’s. Dit alles draagt bij aan de hoogwaardige kwaliteit van onze producten en diensten.

Gastvrijheid, professionaliteit en passie is waar het in de horeca om draait. Het vak van de horecaprofessional is dan ook enorm breed in kennis, vaardigheden en inzicht. Deze bagage kan de horecaprofessional goed gebruiken, want de wereld om ons heen verandert in hoog tempo. Ook de wijze waarop en hoe vaak we onze vrije tijd in de horeca doorbrengen, wordt steeds gevarieerder. Gelijktijdig worden er hogere verwachtingen gekoppeld aan deze bezoeken: ook uw gast is kritischer en zoekt waarde tijdens zijn of haar verblijf. De succesvolle ondernemer is in staat zijn bedrijfsvoering te veranderen en hierop in te richten.

Als professionele drankengroothandel blijven wij op deze wijze, voor de lange termijn, bijdragen aan Happy Horeca in onze relevante markten. Door het aanbieden van workshops, lezingen en trainingen kunnen daadwerkelijk vernieuwende concepten worden gerealiseerd en bieden wij onze klanten ondersteuning bij hun bedrijfsvoering.

Drankengroothandel

Drankengroothandel De Klok Dranken

De Klok Dranken is een professionele (online) drankengroothandel met vijf vestigingen in Nederland van waaruit wij onze klanten dag in dag uit bedienen. Meer informatie...

Evenementen

De Klok Dranken Eventementen

Voor evenementen is De Klok Dranken de partner die u zoekt! De Klok Dranken heeft bijzonder veel in huis om ook uw evenement te laten slagen. Meer informatie...

Technische Service

De Klok Dranken Technische Service HTTS

Wij beschikken over een vakkundig team gespecialiseerd in advisering, installering en onderhoud van installaties.. Onze Horeca Technische Service levert kennis, ervaring en maatwerk in apparatuur.Meer informatie...