Horeca Training & Advies

Horeca Training

Gastvrijheid, professionaliteit en passie is waar het in de horeca om draait.
Het vak van de horecaprofessional is dan ook enorm breed in kennis, vaardigheden en inzicht. Deze bagage kan de horecaprofessional goed gebruiken, want de wereld om ons heen verandert in hoog tempo. Ook de wijze waarop en hoe vaak we onze vrije tijd in de horeca besteden wordt steeds diverser. Gelijktijdig worden er hogere verwachtingen gekoppeld aan dit bezoek, ook uw gast is kritischer en zoekt waarde tijdens zijn of haar verblijf. De succesvolle horecaprofessional is in staat zijn bedrijfsvoering te veranderen en hierop in te richten.
De Klok Dranken heeft EY College ontwikkeld voor u en uw collega. EY College bestaat uit verschillende cursus modules die zijn opgezet in samenwerking met onze businesspartners: Grolsch, Vrumona, Verbunt Wijnkopers, Diageo, Manetti en Stijlcompany.
Tijdens deze training ontwikkelen deelnemers kennis van verschillende productcategorieën. De cursus modules zijn gericht op de praktijk.

De kracht van het EY College opleidingsprogramma is dat het nadrukkelijk inspeelt op zowel het aspect van het vakmanschap als het aspect van het ondernemerschap. Gedurende het opleidingsprogramma wordt de balans daartussen vormgegeven. EY College deelnemers verkrijgen daarmee veel horeca kennis, vaardigheden en inzichten die direct in uw zaak toegepast kunnen worden. Het resultaat is meerwaarde voor uw gast en meer rendement voor uw zaak.
  • Trek meer gasten naar uw zaak; Leer hoe u uw ondernemersvaardigheden kunt gebruiken om meer gasten naar uw onderneming te trekken door onderscheidend te zijn.
  • Haal meer rendement uit uw gasten; Laat uw gasten langer verblijven en verkoop meer margerijke producten door middel van verschillende tips & tricks die u worden bijgebracht tijdens de EY College training.
  • Laat uw gasten vaker terugkeren; Versterk uw productkennis en leer hoe u optimaal om kunt gaan met gastvrijheid om zo uw gasten vaker naar uw zaak terug te laten keren.
De EY College trainingen worden gegeven op drankengroothandel De Klok Dranken (EYKelenkamp) te Deventer waar alle trainingsfaciliteiten aanwezig zijn. De trainingen vinden 2 maal per jaar op 11 maandagen plaats in het voorjaar en het najaar met uitzondering van feestdagen. We streven naar een maximaal aantal van 12 tot 15 deelnemers om persoonlijke aandacht te kunnen garanderen.
Deelname aan EY College bedraagt € 800,- per deelnemer. Aan de hand van het productverslag en de inzet van de deelnemer wordt getoetst of de deelnemer de cursus succesvol heeft voltooid. In dat geval ontvangt de deelnemer het EY College diploma en zal de opdrachtgever een restitutiebedrag teruggestort krijgen van € 150,-.

Onderdeel van EY College is ook de wijncursus. Voor deze basiscursus op niveau SDEN (voorheen Sven1) en het bijbehorende examen worden geen extra kosten in rekening gebracht. Klik hier om u in te schrijven

Voor elk bier een glas...

...de meerwaarde voor elke horeca zaak

...evenementen met de mensen van De Klok