Klantenservice

Emballage

Wij nemen alleen emballage retour die u bij ons heeft afgenomen en door ons is gefactureerd. Wij vragen u om de retouremballage netjes gesorteerd (flessen naar inhoudsmaat, vorm en kleur, in de bijbehorende kratten) voor onze chauffeur klaar te zetten.
Mocht uw emballage opgehaald worden via onze externe distributiepartner moet de emballage ingeseald klaar staan op de lastdrager die u van ons heeft ontvangen.

Koolzuurcilinders

Het is belangrijk dat u alle door ons geleverde koolzuurcilinders bij ons retourneert. Deze kunt u herkennen aan een groen bandje om de hals van de cilinder. De door ons geleverde cilinders worden administratief bijgehouden. In verband met kwaliteitsnormen is het tevens belangrijk dat lege cilinders zo spoedig mogelijk ter retournering worden aangeboden.

Retourservice

Producten kunnen alleen onaangebroken en in originele staat en verpakking worden geretourneerd. Producten welke speciaal voor u zijn besteld of op voorraad gehouden kunnen niet worden geretourneerd. Vanwege veiligheidsvoorschriften gelden er voor het retourhalen van volle fusten e.d. aanvullende voorwaarden. Neem voor deze aanvullende voorwaarden contact met ons op.

Klacht retour

Wij proberen altijd een zo goed mogelijke service te verlenen, onze website up-to-date te houden en artikelen met de beste kwaliteit te leveren. Helaas kan het voorkomen dat u niet tevreden bent. Neem dan contact op uw vestiging. U kunt de klachtproducten retourneren bij aflevering van uw eerstvolgende bestelling.