Klantenservice

Antwoord niet gevonden?

Heeft u het antwoord niet kunnen vinden? Mail ons of neem telefonisch contact op met onze klantenservice.

Klantenservice

Klantenservice
Technische service
Evenementen

085 - 0471900
053-4833486
0544-760106

Onze vestigingen
De Klok Dranken Vestigingen
Groenlo
Bolwerk 5
7141 JM Groenlo
Groningen
Kieler Bocht 43
9723 JA Groningen
Delfgauw
Groothandelsweg 5
2645 EH Delfgauw
Deventer
Teugseweg 9
7418 AM Deventer
Helmond
Grasbeemd 12
5705 DG Helmond

Emballage

Wij nemen alle emballage retour die u bij ons heeft afgenomen en door ons is gefactureerd. Wij vragen u om de retouremballage netjes gesorteerd (flessen naar inhoudsmaat, vorm en kleur, in de bijbehorende kratten) voor onze chauffeur klaar te zetten.

Koolzuurcilinders

Het is belangrijk dat u alle door ons geleverde koolzuurcilinders bij ons retourneert. Deze kunt u herkennen aan een groen bandje om de hals van de cilinder. De door ons geleverde cilinders worden administratief bijgehouden. In verband met kwaliteitsnormen is het tevens belangrijk dat lege cilinders zo spoedig mogelijk ter retournering worden aangeboden.

Retourservice

Producten kunnen alleen onaangebroken en in originele staat en verpakking worden geretourneerd. Producten welke speciaal voor u zijn besteld of op voorraad gehouden kunnen niet worden geretourneerd. Vanwege veiligheidsvoorschriften gelden er voor het retourhalen van volle fusten e.d. aanvullende voorwaarden. Neem voor deze aanvullende voorwaarden contact met ons op.

Klacht retour

Wij proberen altijd een zo goed mogelijke service te verlenen, onze website up-to-date te houden en artikelen met de beste kwaliteit te leveren. Helaas kan het voorkomen dat u niet tevreden bent. Neem dan contact op uw vestiging. U kunt de klachtproducten retourneren bij aflevering van uw eerstvolgende bestelling.