Wederom de beste drankenpartner!

De Klok Dranken is in het advantage report van 2019 voor de tweede maal op rij verkozen tot de nummer 1 drankenpartner door onze leveranciers.
Word ook klant van De Klok Dranken

Eéns in de twee jaar onderzoekt de Advantage Group (wereldwijd marktleider in benchmarkstudies) de samenwerking tussen leveranciers en drankenhandels in de foodservicebranche. Op 4 van de 6 beoordeelde disciplines komt De Klok als beste naar voren! Kortom een duidelijke winnaar en een resultaat om heel erg trots op te zijn!

“De Klok Dranken werkt dag in dag uit aan het verbeteren van haar processen op iedere afdeling. Wij zijn dan ook heel erg blij dat deze inspanning wordt waargenomen door onze leveranciers. Wij zien onze partnerships namelijk als één van onze belangrijkste speerpunten waarmee wij de horeca optimaal willen bedienen. Ook in 2020 zullen wij met de mensen van De Klok er alles aan doen om de kwaliteit van onze processen en de samenwerkingen met de leveranciers verder te optimaliseren”, aldus Milco Alblas, Algemeen Directeur De Klok Dranken.