Menu Zoeken Inloggen

Speel in op goede voornemens, Dry January

Het is weer een nieuw jaar waarin we hopelijk allemaal terugblikken op een succesvol 2019 maar wat zal 2020 voor ons in petto hebben? De afgelopen jaren zijn alcoholvrij en mocktails steeds groter geworden.

Word ook klant van De Klok Dranken

Alcoholvrij

Met initiatieven als Dry January/IkPas in Nederland, Tournée Minérale in België en Go Sober in het Verenigd Koninkrijk zal de vraag naar alcoholvrije dranken alleen maar groter worden. Wees de vraag van uw gasten voor en biedt alcoholvrije alternatieven aan. 

De Klok Dranken denkt met u mee, daarom is er nu in de webshop een handige filteroptie genaamd: Alcoholvrij (<0.5%). Tijdens themamaanden als Dry January zullen uw gasten wellicht vragen om alcoholvrije dranken. Deze zijn er tegenwoordig steeds meer. Hieronder een kleine selectie uit ons alcoholvrije bieren, wilt u meer informatie over alcoholvrije wijn en alcoholvrije gedistilleerde dranken volg dan de links.

 

Bier

- VandeStreek Playground Non Alcoholic IPA

Deze IPA is gebrouwen met 5 soorten Amerikaanse hop, maar bevat nagenoeg geen alcohol! Hierdoor ruik en proeft u wél de smaken van citrusvruchten, tropisch fruit en aangename bitterheid, maar kunt u na het drinken nog met de auto naar huis of een wedstrijdje koorddansen doen.

- Jever Fun

Jever Fun is het ideale bier voor iedereen die een echte biersmaak wil maar alcohol wil vermijden, toch actief wil zijn of gewoon voor zijn dieet wil zorgen. Dankzij het speciale brouwproces bevat Jever Fun 0 GR suiker en minder calorieën. Jever Fun wordt gebrouwen als echt bier, daarna wordt de alcohol er uit gefilterd doormiddel van een bijzonder zacht proces, dit met behoud van de typische bieraroma’s. Dit is hoe deze alcoholvrije genotervaring met karakter wordt gecreëerd.

- Lowlander White Ale 0.0

Bij Lowlander verdubbelen ze de 0 voor een echt 0,00% ABV witbier. In samenwerking met Peel Pioniers haalt Lowlander afgedankte sinaasappel- en citroenschillen op uit de horeca en gebruiken deze botanicals voor hun allereerste 0.0% bier.

Klik hier voor ons alcoholvrije bier assortiment,

Bijbehorende Artikelen