Menu Zoeken Inloggen

Speel in op goede voornemens, Dry January

Het is weer een nieuw jaar waarin we hopelijk allemaal terugblikken op een succesvol 2019 maar wat zal 2020 voor ons in petto hebben? De afgelopen jaren zijn alcoholvrij en mocktails steeds groter geworden.

Word ook klant van De Klok Dranken

Alcoholvrij

Met initiatieven als Dry January/IkPas in Nederland, Tournée Minérale in België en Go Sober in het Verenigd Koninkrijk zal de vraag naar alcoholvrije dranken alleen maar groter worden. Wees de vraag van uw gasten voor en biedt alcoholvrije alternatieven aan. 

De Klok Dranken denkt met u mee, daarom is er nu in de webshop een handige filteroptie genaamd: Alcoholvrij (<0.5%). Tijdens themamaanden als Dry January zullen uw gasten wellicht vragen om alcoholvrije dranken. Deze zijn er tegenwoordig steeds meer. Hieronder een kleine selectie uit ons alcoholvrije gedistilleerde dranken, wilt u meer informatie over alcoholvrije bieren en alcoholvrije wijn volg dan de links.

 

Gedistilleerd 

- The Duchess Gin & Tonic

Maak kennis met The Duchess, ‘s werelds eerste non alcoholische gin & tonic met weinig suiker. Vervaardigd met opnieuw gedestilleerde jeneverbessen, heeft de The Duchess de unieke gin & tonic smaak. De smaak is aangevuld met aromatische lagen van lokaal geproduceerde plantaardige producten.

- The Duchess Greenery is handgemaakt met verfrissende botanische extracten, waaronder rozemarijn, limoenblaadjes en een vleugje komkommer.

- The Duchess Floral is vervaardigd met veel geurige bloemenextracten die harmonieus passen bij de verfrissende bitterheid van het gin & tonic profiel.

- The Duchess Botanical is een klassieke gin & tonic smaak met aromatische lagen van sinaasappelschil, kruidnagel, kardemom, piment en steranijs.

 

- Seedlip

Seedlip gebruikt de eeuwenoude methode van het distilleren van kruiden en specerijen in koperen ketels. Inspiratie hiervoor werd gehaald uit het uit 1651 stammende boek 'The Art of Distillation'. 

- Spice 94 is een complexe mix van aromatische, Jamaicaanse piment & kardemom distillaten met eiken en cascarilla schors gecompleteerd met schillen van twee Citrus soorten. dit resulteert in aromatische en kruidige aroma's met citroen en grapefruit op de boventoon en een bittere smaak door de gebruikte boomschorsen. 

 

Klik hier voor ons alcoholvrije gedistilleerd assortiment,

Bijbehorende Artikelen