Menu Zoeken Inloggen

Speel in op goede voornemens, Dry January

Het is weer een nieuw jaar waarin we hopelijk allemaal terugblikken op een succesvol 2019 maar wat zal 2020 voor ons in petto hebben? De afgelopen jaren zijn alcoholvrij en mocktails steeds groter geworden.

Word ook klant van De Klok Dranken

Alcoholvrij

Met initiatieven als Dry January/IkPas in Nederland, Tournée Minérale in België en Go Sober in het Verenigd Koninkrijk zal de vraag naar alcoholvrije dranken alleen maar groter worden. Wees de vraag van uw gasten voor en biedt alcoholvrije alternatieven aan. 

De Klok Dranken denkt met u mee, daarom is er nu in de webshop een handige filteroptie genaamd: Alcoholvrij (<0.5%). Tijdens themamaanden als Dry January zullen uw gasten wellicht vragen om alcoholvrije dranken. Deze zijn er tegenwoordig steeds meer. Hieronder een kleine selectie uit ons alcoholvrije wijnen, wilt u meer informatie over alcoholvrije bieren en alcoholvrije gedistilleerde dranken volg dan de links.

 

 

Wijn / Bubbels

- Viña Albali Cabernet Tempranillo 0.5

Kersenkleur met violette randen. Aroma’s van pruimen, rood fruit en bessen die kenmerkend zijn voor de variëteiten Tempranillo en Cabernet Sauvignon. De smaak is aangenaam en zacht, met een lichte, fruitige en evenwichtige afdronk.

- Viña Albali Sauvignon Blanc 0.5

Bleke limoenkleur. De geur is intens, aromatisch met tonen van exotisch fruit en citrus. Verfrissend en in balans.

Klik hier voor ons alcoholvrije wijnen en aperitieven assortiment,

Bijbehorende Artikelen