Aquarius

Sinds jaar en dag verkrijgbaar als verfrissende sportdrank, beschikbaar in 4 verschillende smaken waaronder twee isotone varianten voor een extra snel herstel. Daarnaast is Aquarius nu ook verkrijgbaar in een functioneel hydraterend water, voor als gewoon water niet genoeg is.
Word ook klant van De Klok Dranken

Aquarius Sport

Een heerlijk verfrissende sportdrank die zorgt dat vocht goed door het lichaam wordt opgenomen, je helpt herstellen en hydrateren. Maar liefst 15% van de Nederlandse huishoudens kocht in 2019 wel eens een sportdrank, dit was een groei van 8% tov 2018. Veelal wordt sportdrank tijdens en na het sporten gedronken maar ook als verfrissende hydratatie onderweg, op het werk en school.* Aquarius heeft onder Nederlanders maar liefst een merkbekendheid van 75%**. Aquarius is beschikbaar in de verpakkingen 0,5L pet met sportdop, 0,33L pet en 0,33L blik in de smaken:

  • Blue Ice isotonic
  • Cherry Isotonic
  • Lemon
  • Orange

Sinds jaar en dag verfrissend!

Aquarius Water +

Sinds een aantal jaar is het functioneel water segment een nieuwe categorie, de verwachte groei voor de komende jaren van 9,2% is het gevolg van nieuwe kopers en een toenemend herhaal aankopen. ** Aquarius speelt hier perfect op in met het in 2019 gelanceerde Aquarius water + essentials minerals, gemaakt met mineralen en natuurlijke smaken om dagelijks te hydrateren. Perfect voor die momenten dat gewoon water niet genoeg is of dat je géén zin hebt in gewoon water. Heerlijk verfrissend en laag in calorieën. Verkrijgbaar in de 0,4L Pet fles in de varianten:

  • Lemon & Zink: “voor het behoud van gezonde cellen en weefsels.” Dit is o.a. goed voor je huid, haar, nagels & botten.
  • Bloodorange & Magnesium: “draagt bij tot de vermindering van vermoeidheid.”

Bronnen: *GFK 2019 | **BGS MAT P5 2019 & Functional drinks onderzoek 2018

Sinds jaar en dag verfrissend!