Opening nieuw distributiecentrum in Almere

Begin het nieuwe seizoen met een boost

Ben jij klaar voor de start van het nieuwe sport seizoen? De Aquarius isotonic sport varianten (in smaken Blue Ice en Cherry) zijn speciaal ontworpen isotone dranken zorgen voor meer energie tijdens het sporten.

Wat is een isotone sportdrank?

Aquarius Sport Isotonic is bedoeld voor tijdens het sporten. Tijdens het sporten verlies je vocht en zout door het zweten en gebruik je suikers als energie. Een isotone drank vult aan wat jij verliest tijdens het sporten, er zitten snelle suikers (dextrose) in, de juiste hoeveelheid mineralen(natrium) en vocht (water). Dit zijn alle elementen die nodig zijn om langer door te kunnen tijdens het sporten. Daarom richt  Aquarius Sport Isotonic richt zich in eerste instantie op het aanvullen van vocht en geeft daarnaast energie. We hebben deze variant in twee heerlijke smaken, de Sport Isotonic Blue Ice en de Cherry.

Gratis promotiemateriaal

Begin het seizoen goed en bestel nu het gratis promotiemateriaal op MyCCEP waarbij jij je sporters & supports een handje helpt én meteen kan laten zien wat voor smaken je in huis hebt! Denk bijvoorbeeld aan gratis Aquarius waterzakken en hesjes, hier geldt op = op. 

 

POS Aquarius

Bestel hier gratis promotiemateriaal