Baileys: feestelijk genieten en meer marge

Baileys Irish Cream was de eerste in de roomlikeur-categorie en is de enige roomlikeur die sinds 2003 elk jaar medailles heeft gewonnen op de San Francisco World Spirits Competition. In totaal heeft Baileys meer gewonnen dan elke concurrent. Baileys is wereldwijd nog steeds de meest populaire Ierse roomlikeur. Elke minuut worden er wereldwijd meer dan 2000 glazen van gedronken. Daarnaast leent Baileys zich uitstekend voor cocktails, koffie, milkshakes én als toevoeging in desserts. Baileys zorgt voor toegevoegde waarde, zowel voor u als uw gasten!
Word ook klant van De Klok Dranken

Baileys: een combinatie van melk en whiskey

Het verhaal van Baileys begon in Dublin in 1974. David Dand, nu bekend als de peetvader van Baileys, droomde over het creëren van een typisch Iers product. Hij besloot om de twee meest typerende Ierse producten; melk en whiskey, te combineren. Inmiddels vormen 1500 speciaal geselecteerde Ierse boerderijen, met in totaal 38.000 koeien en het Ierse 'levenswater', de unieke basis van Baileys Irish Cream. Binnen 36 uur wordt de melk tot room verwerkt en gemengd met de whiskey. De whiskey conserveert de room, waardoor er geen conserveermiddelen in Baileys verwerkt hoeven te worden. Whiskey werkt zelfs zo goed, dat een twee jaar oude fles Baileys smaakt alsof die vandaag gemaakt is! 

Waarom is Baileys een margemaker?

De marge op Baileys ligt hoger dan op andere drank. Als u Baileys toevoegt aan een (eenvoudige) cocktail, milkshake of dessert, kan u er een hogere prijs voor vragen. Zorg voor meer aanbod in uw (menu)kaart, omschrijf dit met beleving en geef uw gasten een échte Baileys ervaring. Zeker in deze (onzekere) tijden en inachtneming van de 1,5 meter restricties, is het belangrijk te focussen op marge rijke producten. Bovendien is Baileys dé winterdrank bij uitstek. 

Baileys Original Irish Cream

Laat uw gasten genieten van de soepele, fluweelzachte smaak van Baileys Orginal Irish Cream, puur of met ijs. Voeg voor een heerlijke variatie Baileys toe aan uw favoriete koffie of schenk het over vanilleroomijs voor de ultieme beleving. Baileys geeft cocktails een warme, stijlvolle boost, perfect voor elke gelegenheid. De ultieme smaaksensatie in cocktails, milkshakes, als digestief of in desserts! Download hier de PDF voor heerlijke recepten.

Baileys Salted Caramel 

Baileys Salted Caramel is een mooie combinatie van verrukkelijke fluweelzachte Baileys Original Irish Cream, een snufje zout en een vleugje karamel. De verfijnde Baileys Salted Caramel likeur drink je het beste puur of ‘on the rocks’ met ijs. Vanzelfsprekend is een scheutje in de koffie ook een vertrouwde optie. Ook is Baileys Salted Caramel een fantsische toevoeging in diverse desserts en typische herfst- en wintercocktails. Download hier de PDF voor heerlijke recepten.