Bier & BBQ

Twee woorden die gezamenlijk menig man (maar ook veel vrouw) kippenvel bezorgen. En ze zijn ook nog eens heel goed te combineren. Zoete spareribs met een mooi blond bier of een IPA met een pittige spies.
Word ook klant van De Klok Dranken

Horeca & BBQ

Maar waarom zou de barbecue en de horeca goed samengaan? Veelal wordt het gezien als rompslomp om de barbecue aan te houden en waarom zou u de gerechten niet gewoon in uw keuken bereiden? De barbecue biedt de horeca echter veel mogelijkheden en dit gaat verder dan het serveren van een mooi stukje vlees tijdens het diner. Denk hierbij aan barbecuearrangementen met veel rendement, een unieke snackkaart, het upsellen van bieren, wijnen of distillaten bij deze snacks. Of zelfs maar het lokken van gasten naar uw zaak en terras door de aangename geuren die van de barbecue afkomen.

 

Verras uw gasten met deze combinaties!

- Een plank met spareribs met een krachtig glas Duvel
- Een Duvel Tripel Hop met een emmer spicy chicken wings
- Een bordje mini hamburgers met een romige De Koninck Bolleke
- Of een aangenaam kruidige La Chouffe met een schaal pulled
beef nacho’s
- Een mooie gerookte beenham met een frisse Vedett White
- Voor de visliefhebber een Tank 7 met gerookte zalm

Tip: Zet de barbecue altijd in het zicht van uw gasten, de verleiding om iets van de barbecue te bestellen wordt dan stukken groter en voor uw barbecuegerechten of snacks kunt u gerust meer marge vragen. Vergeet ook de aparte barbecuekaart niet, dit verlaagt de drempel voor uw gasten om te bestellen.