Bier & Events

Op een zomers evenement hoort een biertje! Maar welk bier schenk je, hoe bied je dat aan en hoe laat je bezoekers optimaal van bier genieten. De Klok weet waar de klepel hangt!
Word ook klant van De Klok Dranken

Tegenwoordig kom je met alleen pils op een evenement niet meer weg. De enorme populariteit van bieren met een andere geur, kleur en smaak is ongekend. Bied dus een divers aanbod op jouw evenement. De Klok Dranken werkt samen met specialisten zoals Bier&cO. Zij geven advies over het te voeren assortiment en trainen personeel over de producten die geschonken worden. Daarmee haal je een nog hoger rendement uit jouw slim gekozen assortiment.

Verstandig genieten is de norm. Kies dus bieren met een laag alcoholpercentage zoals witbier, Hefeweuzeb(session)IPA, blond abdijbier, amber ale, stout en porter naast het ’standaard’ pilsener. Zorg natuurlijk ook voor enkele alcoholvrije bieren. Bezoekers die nog moeten rijden(of geen alcohol willen) zullen blij met je zijn!

Tapbier is een logische keuze maar denk ook eens aan blik. Door de stapelbaarheid en het feit dat blik niet kan breken is blik de perfecte(logistieke)keuze voor een festival. Daarnaast neemt blik veel minder ruimte in dan fles! Er zijn talloze verschillende soorten bier in blik te verkrijgen, met alle denkbare smaken. Bier in blik? Yes, we can!

Checklist voor een goed voorbereid evenement waar optimale verkoop voorop staat.

  • Zorg voor deugdelijke apparatuur en goed geïnstrueerd personeel. Spreek af met jouw leverancier van tap- en koelapparatuur dat zij jouw medewerkers duidelijk uitlegt hoe alle apparaten werken. Zij hebben ook vaak een 24-uurs servicedienst voor calamiteiten.
  • Koel fusten en reservevoorraad voor, zodat je nooit misgrijpt of lauw bier schenkt.
  • Stal blikjes(of eventueel flesjes)uit in grote bakken gevuld met water en ijsklontjes. Handig en uitnodigend!