Menu Zoeken Inloggen

Bieren in de horeca

Bier is voor de meeste horecazaken toch wel het belangrijkste item op de drankenkaart. Het aantal liters stroomt gemakkelijk uit de tapkraan en daar is waar een bar/café ook het verschil mee kan maken. Een goed getapt en gepresenteerd biertje wint het van het flesje thuis op de bank! Beleving is immers essentieel in de horeca. Daarnaast kunt u met een uitgebreide bierkaart uw gast de keuze bieden die hij of zij thuis niet heeft.

Dit is dé reden om als horecaondernemer goed na te denken over de bierkaart. Als uw gast een uitgebreide bierkaart wenst, wilt u ook niet beperkt worden in het bierassortiment van uw drankengroothandel. De Klok Dranken is uw professionele partner in bier en dranken. Wij bieden het ruimste assortiment bieren; van lokaal gebrouwen bieren tot het complete assortiment van grote brouwers. De Klok Dranken denkt graag met u mee!

Bekijk ons brede assortiment bieren. Klik hier...

De Klok dranken is uw vertrouwde horeca partner. Wij hebben het breedste aanbod bieren en dranken en selecteren daaruit een assortiment dat is afgestemd op uw (regionale) markt. We zijn altijd dichtbij, bereikbaar en spreken uw taal, omdat onze experts en eigen chauffeurs daadwerkelijk aanwezig zijn in uw regio. Hierbij profiteert u van de voordelen van een landelijke partij.

Bieren bij de Klok Dranken!

  • Groot bierassortiment van relevante brouwerijen over de hele wereld afgewisseld met lokale helden
  • Van craft in blik tot iconische tripels van onze zuiderburen
  • Inspelend op trends elk moment van het jaar
  • Eigen inhouse bier(kaart)workshops
  • Profiteer van een groot netwerk van bevriende bierdistributeurs en rechtstreekse samenwerkingen met brouwerijen
  • Ruim assortiment in uw voorraadruimte geleverd (1300 assortiment, meer dan 700 landelijk op voorraad)

 

Keuzestress

Een nadeel van een brede keuze aan bieren is keuzestress! Lees hier hoe onze biersommelier Xander Rebel dit ervaart.

Bijbehorende Artikelen