Hulp bij de bierkaart!

De vraag naar mooie bieren blijft stijgen, tegelijkertijd komen er vrijwel dagelijks brouwerijen bij. Een goede bierkaart is tegenwoordig dan ook onmisbaar in elk horecabedrijf. U als ondernemer wilt uw gasten natuurlijk zo goed mogelijk helpen. Dit begint met het maken van een weloverwogen selectie uit het enorme bieraanbod. In samenwerking met Bier&cO helpt De Klok Dranken u met het vinden van een goede bierkaart.
Word ook klant van De Klok Dranken

Bierkaartadvies

Indelen op smaak

Een goede bierkaart helpt uw gast kiezen – niet alleen uit uw weloverwogen aanbod, maar zeker ook op smaak. Uit het Nationaal Bieronderzoek van 2019 bleek dat smaak zelfs de belangrijkste factor is voor consumenten om voor een bepaald bier te kiezen. Maar hoeveel bierkaarten zijn er eigenlijk ingedeeld op smaak? Het antwoord: vrijwel geen, ook al deelt u in op bierstijl. Want dat veronderstelt (te veel) voorkennis van de gast, en die heeft dat vaak niet. Reden te meer om een puik assortiment op de juiste manier op uww bierkaart te presenteren.

Samenstellen met Bier&cO

Onze partner Bier&cO is de aangewezen partij om u te helpen die uitgekiende bierkaart te realiseren. Waarom?

  • Meer dan 30 jaar bierervaring;
  • Bijna 10 biersommeliers in huis;
  • Onbegrensde bierkennis, ook van bieren buiten hun assortiment.

Ga hier naar de website van Bier&cO

Plan een bierkaart consult in met een bierspecialist!

Wilt u een goede bierkaart in uw bedrijf? Of wilt u dat Rick Kempen (Bierambassadeur Bier&cO) eens kijkt naar uw huidige bierkaart en daar feedback op geeft? Vul het formulier in op de website van Bier&cO en Rick neemt binnen drie werkdagen contact met u op. Zo kan er samen worden gewerkt om uw gasten het optimaal naar de zin te maken.

Vul hier het formulier in!