Menu Zoeken Inloggen

BILBAO MONTE LLANO

Monte Llano is voor veel ondernemers de eerste kennismaking met de kwaliteit van wijnhuis Ramón Bilbao. Vanwege de bescheiden prijs van deze Rioja wijnen, wordt Monte Llano een instapserie genoemd. De wijnen zijn echter van uitstekende kwaliteit en met een typisch Spaans karakter. Monte Llano is ook voor gevorderde wijnliefhebbers zeer geschikt als huiswijn!

Word ook klant van De Klok Dranken

 

Ramon Bilbao

Productomschrijving Monte Llano Viura

Monte Llano Viura is gemaakt van 100% met de hand geplukte Viura druiven. De wijn is bleekgeel van kleur en heeft aroma’s van citrusvruchten en appel. Een speelse wijn met een fruitige, sappige en frisse smaak.

Spijsadvies

Erg lekker bij tapas met bijvoorbeeld gamba’s of geitenkaas. Geniet ook van Monte Llano Viura in combinatie met vis, zeevruchten, quiche of salades.

Productomschrijving Monte Llano Tempranillo

Monte Llano Tempranillo is gemaakt van 100% Tempranillo druiven. Een deel hiervan rijpt 12 maanden op Amerikaans eikenhout, wat de wijn aangename aroma’s van vanille geeft. Deze frisse Tempranillo wijn heeft een mooie, violetrode kleur met paarse tinten en herbergt naast vanille ook aroma’s van bramen en bessen.

Spijsadvies

De smaak is soepel en past bij (gegrild) rood vlees en lamsvlees. Uiteraard combineert deze wijn perfect met Spaanse worsten zoals Chorizo of Spaanse kazen zoals Manchego.

Bijbehorende Artikelen