Het borrelmoment

Het Nederlandse borrelmoment heeft zich in de loop der jaren sterk ontwikkeld. Standaard bier, wijn met een blokje kaas en een plakje worst hebben plaats gemaakt voor kwaliteit. Drankjes als Aperol Spritz, Crodino en het grote aanbod aan Gin & Tonics zijn niet meer weg te denken! Het succes achter deze drankjes is dat ze echt een ervaring op zich zijn. En niet te vergeten hoge marges realiseren. De drankjes zitten in een groot wijnglas, met veel ijsklonten en garnering. Écht genieten dus! Naast drankjes die extra beleving creëren, wordt het kwalitatieve borrelen gedreven door het sterke aanbod binnen food. Er is volop keuze uit luxe borrelhapjes en uitgebreide borrelplanken. Kortom, wij Nederlanders borrelen beter!
Word ook klant van De Klok Dranken

Terras-toppers

Aperol: nummer 1 terrasdrank
Geen zomer zonder Aperol Spritz. In Nederland drinken we meer dan 13 miljoen glazen Aperol Spritz per jaar! Het succes van dit drankje is ongekend en is geen kortstondige trend. Aperol Spritz groeit jaar na jaar heel erg hard en is absoluut een vaste waarde op het terras geworden! 
 
Crodino: nummer 1 non-alocholisch aperitief
Crodino is het allereerste en allergrootste non alcoholische aperitief ter wereld! En domineert de categorie met zijn nummer 1 positie. In de Nederlandse supermarkt worden er jaarlijks al bijna 6 miljoen flesjes Crodino verkocht. Crodino is klaar voor de horeca en introduceert een speciaal horeca pack met 75% meer volume! Ideaal als een terrasdrank, het past in een groot wijnglas en is qua prijspositionering heel interessant. Velen zien Crodino als het alcoholvrije zusje van Aperol Spritz!

Stijgende consumentenvraag naar 0.0 alternatieven

Alcoholvrije, premium dranken als volwaardig alternatief tijdens het borrelmoment zijn de horecatrend van 2021. Bewust en gezond genieten, zonder concessies aan de smaakbeleving. Niet alleen in de biercategorie is dit booming, maar juist ook in de borreldranken categorie! Er komen veel nieuwe non alcoholische alternatieven op de markt. Bijvoorbeeld The Duchess, een non alcoholische Gin & Tonic, maar ook Fluere, een kwalitatieve gin om zelf te mixen.

Een aparte terraskaart mag niet ontbreken anno 2021

Juist nu is de vraag groot naar écht genieten in de horeca! Dit is dus hét moment om net dat stapje extra te zetten om dat terrasmoment ook écht speciaal te maken. Speel hierop in en verleid uw gast te kiezen voor kwalitatieve drinks tijdens het borrelmoment. Voeg het gehele moment samen op de terraskaart, of als losse sectie op de menukaart, zodat ook de borrelplanken als warme broodjes het terras over gaan!

Via www.hetbetereborrelen.nl/terraskaart kunt u gratis uw perfecte terraskaart samenstellen met:

  • Flexibele invulling
  • Keuze uit verschillende designs
  • Kies uw eigen terrasdranken en eventueel borrelhappen van het huis
  • Mogelijkheid uw eigen logo toe te voegen

Kijk hier ook vooral even verder voor alle info over bovengenoemde dranken, handige tips en perfect serve video’s!