Bos Ice Tea = 100% biologisch

BOS Ice Tea vindt dat gezond leven leuk moet zijn. Daarom maken ze verfrissende ijsthee met biologische rooibos en natuurlijke fruitsmaken. BOS is gemaakt met 100% biologische Rooibos. Bos is van nature vrij van cafeïne, rijk aan antioxidanten en bevat weinig calorieën.
Word ook klant van De Klok Dranken

Trots Zuid-Afrikaans

Bij BOS zijn ze trots op hun Zuid-Afrikaanse rooibos, het magische ingrediënt. Rooibos maakt een belangrijk deel uit van het nationale erfgoed en zij hebben het voorrecht dit met jou te delen.

Bij BOS zijn ze trots op hun Zuid-Afrikaanse rooibos.

De allerlekkerste

Rooibos is 'the magic ingrediënt' en de basis voor de heerlijke ice teas:

Lime & Ginger -  de smaak waarvan uw gasten niet wisten dat ze deze nodig hadden. Natuurlijke limoen- en gembersmaken komen samen in een unieke combinatie die zowel fris als vurig is.

Lemon - Het is een klassieker, net als de boy next door in cultfilms uit de ‘90s – goede cijfers, knap, aanvoerder van het sportteam – het lievelingetje uit de buurt. Dat is de Rooibos & Lemon. Een beetje voorspelbaar, maar door iedereen geliefd. Deze variant is ook beschikbaar met koolzuur – BOS Sparkling Lemon

Original - BOS Original is een viering van hun magische superfood-ingrediënt – Rooibos! Van nature cafeïnevrij, boordevol antioxidanten en zelfs minder suiker en calorieën. BOS Original bevat maar liefst 96% biologische rooibos! Ze hebben hun biologische rooibos zorgvuldig geïnfuseerd voor een natuurlijk zoete en heerlijke smaak.

Peach -  Vol met perzik! BOS Ice Tea Peach is een rooibos ice tea vol antioxidanten, elektrolyten en essentiële mineralen. Met een zoete, pittige fruitsmaak, zal deze ice tea met perziksmaak uw gasten een peachy-scherp gevoel geven!