Opening nieuw distributiecentrum in Almere

BOS. Trots Zuid-Afrikaans

Bij BOS vinden ze dat gezond leven leuk moet zijn. Daarom maken ze verfrissende ijsthee met biologische rooibos en natuurlijke fruitsmaken. BOS is gemaakt met 100% biologische Rooibos. Bos is van nature vrij van cafeïne, rijk aan antioxidanten en bevat weinig calorieën.

De allerlekkerste!

 

Bij BOS zijn ze trots op de Zuid-Afrikaanse rooibos, het magische ingrediënt. Rooibos maakt een belangrijk deel uit van het nationale erfgoed en zij hebben het voorrecht dit met jou te delen. Hét ‘magic ingrediënt’ en de basis voor de heerlijke BOS ice teas. Check het assortiment hieronder! 

Lime & Ginger -  de smaak waarvan je niet wist dat je die nodig had. Natuurlijke limoen- en gembersmaken komen samen in een unieke combinatie die zowel fris als vurig is.

Lemon - Het is een klassieker, net als de boy next door in cultfilms uit de ‘90s – goede cijfers, knap, aanvoerder van het sportteam – het lievelingetje uit de buurt. Dat is de Rooibos & Lemon. Een beetje voorspelbaar, maar door iedereen geliefd. Deze variant is ook beschikbaar met koolzuur – BOS Sparkling Lemon

Original - BOS Original is een viering van ons magische superfood-ingrediënt – Rooibos! Van nature cafeïnevrij, boordevol antioxidanten en zelfs minder suiker en calorieën. BOS Original bevat maar liefst 96% biologische rooibos! Ze hebben de biologische rooibos zorgvuldig geïnfuseerd voor een natuurlijk zoete en heerlijke smaak.

Peach -  Vol met perzik! BOS Ice Tea Peach is een rooibos ice tea vol antioxidanten, elektrolyten en essentiële mineralen. Met een zoete, pittige fruitsmaak, zal deze ice tea met perziksmaak je een peachy-scherp gevoel geven!