Word ook klant van De Klok Dranken

Boswandeling

Ontdek de tropische smaken van Boswandeling Een schat aan smaken vindt u terug in Boswandeling en Boswandeling Pink. Met beide hun unieke en smaakvolle karakter zijn deze twee producten niet meer weg te denken uit het drankenassortiment.

Boswandeling Pink

In 2021 kreeg de vertrouwde Boswandeling er een roze variant bij. Boswandeling Pink is een mooie zachte roomlikeur met de smaken van framboos en karamel. Een smaaksensatie zoals u hem niet eerder hebt geproefd.

Wanneer u deze prachtig vormgegeven fles openmaakt zult u versteld staan van de geuren en kleuren die op u af komen. Boswandeling Pink is heerlijk om puur te drinken. Serveer goed koud of “on the rocks” met een paar blokjes ijs. Daarnaast is Boswandeling Pink een enorme verrijking in diverse recepten, cocktails of desserts.

Al meer dan 20 jaar geliefd!

Boswandeling is een romige likeur welke is ontstaan in 1998. Destijds was het een bekend en populair drankje welke door het barpersoneel van veel horecagelegenheden zelf gemixt werd. Om het barpersoneel een handje te helpen is Boswandeling per fles op de markt gekomen. Nu, al meer dan 20 jaar later, is Boswandeling nog steeds zeer geliefd “on the rocks”, als shot of in de mix!