Bozu Vodka Soda: Hard Seltzer

Bij BOZU Beverages vonden ze dat het tijd was voor een betere, ongezoete en verantwoordere alcoholische drank. BOZU is met hun Vodka Soda één van de eerste die Hard Seltzer lanceert in Nederland.
Word ook klant van De Klok Dranken

Hard Seltzer horen we u denken?

Hard Seltzer is een nieuwe drankcategorie die in Amerika de concurrentie aangaat met bier. De groeicijfers overstijgen jaar op jaar de 300% en de categorie bezit ondertussen rond de 10% van de complete biermarkt is Amerika. 

Maar wat is het dan?

Hard seltzer is een caloriebewust antwoord op de explosieve groei aan speciaalbiertjes en de toenemende vraag naar bewustere suikervrije dranken. BOZU is zo’n hard seltzer en het biedt de consument een laag alcoholisch en laagcalorisch alternatief. Het is gemaakt met een premium aardappelvodka, bruisend water (soda) en natuurlijke smaken. 

Door het kleine beetje alcohol en een subtiel fruitsmaak is BOZU een licht verteerbaar en verfrissend drankje geworden. Het zit niet in de weg op de dansvloer en valt niet als een blok op uw maag tijdens een zomers warme dag op het terras.

BOZU heeft maar 70kcal bij 5% alcohol en is vrij van koolhydraten, suiker, zoetstoffen en conserveringsmiddelen die u zou vinden in andere mix dranken. Op deze manier kunnen uw gasten verantwoord genieten van dit verfrissende drankje!