BROUWERIJ UITGELICHT: VAN MOLL

Hoi, wij zijn Van Moll. Gek op bier, daarom brouwen we het. We openden in 2013 een brewpub in hartje Eindhoven. Een eigen smaaklab waar iedereen kan proeven. Beste idee ooit!
Word ook klant van De Klok Dranken

Iedere dag proberen we je te verrassen met nieuwe smaken. We experimenteren, balanceren, gedurfd, ‘n tikje gek, maar nooit over het randje. Een vaste core range aan bieren en een wisselend assortiment waanzinnige specials.

Als je de oorsprong beheerst, begint het avontuur. Traditie, kennis, eigenwijsheid en durf in the mix. Het ideale Van Moll recept om een feestje te brouwen. Want dat zijn het, onze bieren: smaakvolle feestjes. Toegankelijk voor iedereen. Als je durft tenminste.

 

Van Moll nodigt je uit. Proost!

 

Wist je dat?

    • Ons logo het molteken van een toonladder is? En muziek, dat is onze 2e passie!
    • Ieder bier zijn eigen Spotify playlist heeft?
    • Langharig Tuig voor het eerst gebrouwen is voor Dynamo Metalfest en de naam daar vanaf stamt?
    • Van Moll actief is op veel festivals en jaarlijks het eigen Van Moll Fest heeft met de (inter)nationale top aan craft brouwerijen?

 

De lente met: Van Moll Kiss From A Rose

Eten en bier. Een geweldige combinatie. We ontwikkelden deze weelderige, aromatische witbier samen met topkok Dick Middelweerd van restaurant De Treeswijkhoeve. Het is de perfecte aanvulling op je favoriete zomerse dessert. Of een andere gelegenheid waardoor je vol vreugde "mijn macht, mijn plezier, mijn pijn!" wilt verkondigen.