Word ook klant van De Klok Dranken

Buffalo Trace

Onder het motto ‘Honoring Tradition and Embracing Change’ maakt men bij de distilleerderij van Buffalo Trace al meer dan twee eeuwen bourbon. Gevestigd in Frankfort, Kentucky, is het dan ook de oudste – continue producerende – distilleerderij ter wereld. Zelfs de grote drooglegging in Amerika wist de Buffalo Trace Distillery niet tegen te houden.

200 jaar vakmanschap

De oude sporen die de rondtrekkende bizons achterlieten in de wildernis van Amerika leidden de eerste pioniers en ontdekkingsreizigers westwaarts door Amerika. Eén van die sporen leidde naar de oevers van de rivier de Kentucky. De plek waar de Buffalo Trace Distillery nu al meer dan 200 jaar nog steeds zijn bourbon whiskey maakt. Als eerbetoon aan de machtige bizons en de ruige, onafhankelijke geest van de pioniers die deze bizons richting het westen volgden, is de Buffalo Trace Kentucky Straight Bourbon Whiskey gecreëerd. Het vlaggenschip van de Buffalo Trace Distillery. 

Perfect serve

Bourbon en ginger ale zijn een match made in heaven! De verfrissende en ietwat pittige smaak van de ginger ale is een zeer goede tegenhanger van de zoete tonen in de bourbon. Deze combinatie zorgt voor gegarandeerd succes!

Ingrediënten

  • 50ml Buffalo Trace Kentucky Straight Bourbon Whiskey
  • Premium ginger ale
  • Limoenschijfje

Bereiding

Vul hiervoor een tumbler glas met ijs. Voeg 50ml Buffalo Trace Kentucky Straight Bourbon toe en top af met een premium Ginger Ale. Garneer met een limoenschijfje of, voor de afwisseling, met een citroen- of sinaasappelschijfje.

200 jaar vakmanschap!