Opening nieuw distributiecentrum in Almere

Ahoy horecaheld, ben jij klaar voor de 0,0 golf?

Klaar voor een smakelijk avontuur? Duik in de opkomende trend van alcoholvrije opties met Captain Morgan 0,0%. Ontdek hoe je jouw gasten kunt verrassen met de vertrouwde smaken van Captain Morgan, zonder de alcohol. Lees snel verder en word geïnspireerd!

De nieuwe Captain Morgan 0,0%

Stap aan boord en hijs de zeilen voor een nieuwe golf in de zee van drankentrends! Bij De Klok Dranken hebben we onze ogen gericht op de horizon van de toekomst, en wat zien we daar schitteren? De opkomst van alcoholvrije opties! Als ware piraten van de smaak, zijn we altijd op zoek naar nieuwe schatten om te delen met onze klanten, en de nieuwste toevoeging aan ons assortiment is er een om te onthouden: Captain Morgan 0,0%. 

Jouw gasten zijn op zoek naar avontuur en plezier, maar willen soms ook de rustige wateren van alcoholvrije keuzes verkennen. Daar komt Captain Morgan 0,0% aan boord! Met de smaken van kaneel, vanille en citrus, brengt deze alcoholvrije rum de bekende smaak van Captain Morgan naar je bar, zonder de alcohol. 

Maar wat zijn nu de mogelijkheden met Captain Morgan 0,0%? Ah, laat me je vertellen over de schatten die je kunt ontdekken! Natuurlijk is er de klassieke mix met cola, waarbij de kruidige tonen van de rum perfect samenkomen met de verfrissing van cola. Maar laten we niet vergeten dat de zee van mogelijkheden veel dieper is dan dat! Probeer eens een mix met ginger ale of ginger beer voor een pittige twist, of voeg wat limoensap toe voor een verfrissende kick. En voor de durfallen onder ons, waarom niet experimenteren met andere frisdranken of sappen om je eigen unieke drankje te creëren? 

Als horecaondernemer sta je aan het roer van je eigen avontuur, en met Captain Morgan 0,0% aan je zijde, ben je klaar om de zeeën van smaak te bevaren. Dus werp de ankers los en laat je gasten kennismaken met de verrukkelijke wereld van alcoholvrije drankjes, terwijl je toch trouw blijft aan de smaak die ze kennen en liefhebben. 

Bij De Klok zijn we er trots op dat we je deze innovatieve optie kunnen bieden, en we staan klaar om je te helpen je bar te transformeren in een oase van smaak en plezier. Dus kom aan boord en vaar met ons mee naar nieuwe horizonten!