CAPTAIN MORGAN WHITE RUM

De unieke Captain Morgan White Rum wordt gemaakt van de allerbeste Caribische rum soorten en vormt de perfecte mix met cola en de lekkerste mojito’s. Captain Morgan White Rum is kristalhelder en heeft een zijdezachte textuur met een licht zoete afdronk door meer dan een jaar rijping op eiken vaten.
Word ook klant van De Klok Dranken

Wat maakt Captain Morgan zo uniek?

Captain Morgan is het 2e en sterkst groeiende rum merk in Nederland. De kapiteinspersoonlijkheid staat symbool voor Sir Henry Morgan, de voorname boekanier van de 17e eeuw die naast zijn rooftochten in het Caribisch gebied bekend stond als legendarische feestganger. 

Sir Henry Morgan hield zich nooit aan de etiquette, en zijn streven om de status quo te trotseren heeft geleid tot een legendarisch leven vol avontuur.Deze feesten hebben een paar van de allerbeste verhalen de wereld in geholpen. Captain Morgan White Rum haalt zijn inspiratie uit deze wilde nachten en is speciaal ontwikkeld voor de moderne avonturier (die veel liever in eilandgrotten feest dan in een resort).Tussen zijn scheepsavonturen meerden de kapitein en zijn bemanning geregeld aan in afgelegen eilandgrotten voor bruisende feesten op de ruige stranden.

Captain Morgan is het enige rum merk dat staat voor ‘fun‘. Een merk dat zich zelf niet te serieus neemt en consumenten aanmoedigt zich te laten gaan.

Captain Morgan White perfect serve:

Captain Morgan White Rum wordt het beste gedronken met cola in een glas met veel ijs en een limoentje maar is ook de ideale basis voor alle rum cocktails.

Probeer eens een Captain Morgan White Mojito:

  • 35 ML CAPTAIN MORGAN WHITE RUM
  • 15ML LIMOENSAP
  • 2 TL SUIKER
  • 7 BLAADJES MUNT
  • 70 ML BRUISWATER
  • 1 TAKJE MUNT VOOR DE GARNERING                                                                  

Vul een cocktailglas met de rum, het limoensap en de munt. Mix net zolang totdat de suiker is opgelost. Voeg de ijsblokjes en bruiswater toe. Goed roeren! Maak de cocktail af met een takje munt als garnering.