Chaudfontaine

Chaudfontaine is het nummer #1 watermerk in out-of-home. Daarnaast is het marktleider in klein verpakkingen en tafelwater en breeds bekend onder de gasten met een merkbekendheid van maar liefst 75%. Chaudfontaine is voor de 7e keer door chefs & sommeliers bekroond met het prestigieuze ITQI award wat staat voor de perfecte kwaliteit en smaak. De kwaliteit van Chaudfontaine komt voort uit de reis van 60 jaar die het aflegt op 1.600m onder de grond en het enige mineraal water in Nederland dat uit een thermale/warmwater bron komt.
Word ook klant van De Klok Dranken

CHAUDFONTAINE IN DE HORECA

Chaudfontaine is de perfecte partner voor wijn & spijs en past goed bij iedere maaltijd of glas wijn. Niet voor niets is Chaudfontaine het nummer 1 watermerk in Nederland!

Tevens is Chaudfontaine leider in duurzaam water management met focus op water & energie reductie en 100% gebruik van groene energie, herbruikbare glazen flessen die wel 25x hergebruikt kunnen worden en sinds 2019 worden alle PET-flessen van 100% gerecycled plastic gemaakt.

Speciaal voor de horeca is Chaudfontaine verkrijgbaar in de 0,75L en 0,25L glazen fles. Straal kwaliteit uit door een gekoelde fles Chaudfontaine tafel water op tafel klaar te zetten voor uw gast. Dit kan in de varianten; bruisend en plat.