Nummer 1
Chaudfontaine het nummer 1 watermerk binnen out-of-home voor zowel kleine flesjes als tafelwater en is onmisbaar in uw assortiment. Chaudfontaine is maar liefst 5 keer onderscheiden door chefs & sommeliers met het prestigieuze ITQI award en bekroond met de Diamond Taste Award. Met Chaudfontaine komt de smaak van uw gerecht of drankje beter tot zijn recht!

Duurzaamheid
Bij Chaudfontaine staat duurzaamheid voorop. Om de hoogste kwaliteit mineraalwater én minimaal watergebruik te kunnen verzekeren, is de bescherming van de bronnen al jaren een hoofdfocus voor Chaudfontaine. Chaudfontaine maakt van duurzaamheid een prioriteit en wil tegen 2023 als één van de eerste Europese Coca-Cola productie-sites klimaatneutraal zijn.
 
Er wordt ook samengewerkt met meerdere instanties en goede doelen, waaronder het Wereld Natuur Fonds, en er is tevens een grote focus op gebruik van duurzame energie door onder andere zonnepanelen en het opwekken van stroom door de rivier. Ook zijn er enorme stappen gemaakt op het gebied van verpakkingen: glazen horecaflessen worden tot wel 25x opnieuw gebruikt en sinds 2019 zijn alle Chaudfontaine PET verpakkingen volledig gemaakt van gerecycled plastic.