Opening nieuw distributiecentrum in Almere

Chocomel 0% Suiker Toegevoegd!

Een bewustere keuze maken, maar toch kunnen blijven genieten van die heerlijk romige Chocomel? Dat kan met de vernieuwde Chocomel 0% Suiker Toegevoegd! Uw gasten kunnen blijven genieten van de vertrouwde romige chocoladesmaak, maar dan zonder toegevoegde suikers. Stap daarom nu over op Chocomel 0% Suiker Toegevoegd.

100% De Enige Èchte, Met 0% Suiker Toegevoegd!

Ontdek onze nieuwste innovatie: Chocomel 0% Suiker Toegevoegd! Ervaar de rijke, hoogwaardige chocoladesmaak, maar dan zonder toegevoegde suikers. Na uitvoerig testen is het Chocomel gelukt om de romige smaak van Chocomel te behouden zonder het toevoegen van suiker. Het resultaat: een gezonder product, passend in de Schijf van Vijf!

Het is een traktatie waar je op elk moment van de dag van kunt genieten zonder schuldgevoel, ideaal voor de bewuste consument in onze moderne samenleving. De groeiende vraag vanuit de horeca gast naar 0% varianten van dranken is namelijk niet langer te negeren. Speel als ondernemer in op deze groeiende vraag, terwijl de overheerlijke smaak van Chocomel behouden blijft!

Deze gloednieuwe Chocomel is verkrijgbaar in het handige formaat van de 200 ML glazen horecafles. Deze flessen worden geleverd in kratten en zijn perfect voor hergebruik. Ze kunnen eenvoudig worden geretourneerd, waardoor het een duurzame keuze is voor zowel jou als voor het milieu.

Het product is een groot succes in de retailmarkt en wij geloven dat het ook een perfecte aanvulling zou zijn voor uw horecazaak. Exclusief in samenwerking met De Klok heeft Chocomel dit heerlijke product nu voor u beschikbaar gemaakt in de welbekende glazen horecafles.

Elk krat bevat daarbij 12 tafelkaartjes, om ook uw gasten te informeren over deze gezonde en lekkere ontwikkeling. Daarbij bieden wij u als extra stimulans tijdelijk het tweede krat aan voor de halve prijs!

Benieuwd naar meer? Bekijk hieronder de commercial: