Opening nieuw distributiecentrum in Almere

Laat jouw gasten genieten met Chocomel, de enige èchte!

Bij Chocomel geloven we in het creëren van onvergetelijke ervaringen voor jouw gasten. Chocomel staat al jarenlang synoniem voor genieten van een moment van puur geluk. Met zijn rijke, romige smaak heeft Chocomel de harten van mensen en een plekje in de horecazaken overal ter wereld veroverd. Het is het drankje dat vreugde brengt, ongeacht het seizoen.

Doe mee aan het Chocomel Horeca Partnership

Ons Chocomel Horeca Partnership is zorgvuldig ontworpen met als doel jouw succes te vergroten en jouw gasten te verwennen met een ongeëvenaarde Chocomel-ervaring. Wij streven ernaar om jouw horecagelegenheid te transformeren met onze unieke aanpak, waarbij de perfect serve centraal staat. Onze stijlvolle mokken en elegante glazen zijn niet alleen functioneel, maar tillen ook de uitstraling van jouw horecazaak naar een hoger niveau.

Daarnaast hebben we een scala aan overheerlijke Chocomel specials, waaronder de Cold Chocomel Coffee, die een nieuwe dimensie toevoegen aan het genot van Chocomel. We dagen je uit om je te laten inspireren door onze verrassende Chocomel recepten, waarmee je de smaakpapillen van jouw gasten kunt betoveren en hun Chocomel-ervaring naar nieuwe hoogten kunt tillen.

Wil je deelnemen aan het Chocomel Horeca Partnership en deel uitmaken van ons streven naar het verspreiden van vreugde door middel van ons geliefde drankje? Alle informatie en details over inschrijving zijn te vinden op deze pagina. We kijken ernaar uit om samen met jou de wereld van Chocomel te verkennen en jouw horecagelegenheid te laten schitteren met de magie van Chocomel.

De Klok maakt het mogelijk alle mogelijke recepten met de enige èchte Chocomel te serveren aan jouw gasten. Of je gast nou wil gaan voor vol, plantaardig, of een van onze andere varianten, wij voldoen graag aan alle verschillende wensen.

Bijbehorende Artikelen