Opening nieuw distributiecentrum in Almere

NIEUW! 4% alcohol, volmondig Chouffe

Vol karakter en lichtheid. Chouffe Lite 4,0% is een echte Chouffe met slechts 4% alcohol. Dit licht troebele blonde bier zit boordevol frisheid, met kruidige toetsen en heeft het fruitige karakter waar Chouffe-liefhebbers zo van houden. Chouffe Lite 4,0% is de perfecte keuze als je wil genieten van een echt speciaalbier... met weinig alcohol.

SMAAKOMSCHRIJVING:

In het glas trekt de intens goudblonde kleur van het bier meteen je aandacht. Fijne bubbels dwarrelen mooi naar boven en monden uit in een roomwitte schuimkraag. Deze kleeft aan de wand van het glas voor ze helemaal verdwijnt, wat op een goede kwaliteit wijst. In de neus herken je meteen het klassieke Chouffekarakter. Vooral de gistfruitige aroma’s en leuke kruidige toets komen erg duidelijk naar voren. In de geur van dit bier ontdek je de weeïg zoete gisttonen van abrikoos en banaan. Alhoewel de kruidige tonen de hoofdrollen vervullen, gaan ze op geen enkel moment het smaakprofiel domineren. Eens je een slok genomen hebt, proef je onmiddellijk hoe verrassend volmondig deze Chouffe is, zeker voor zulk laag alcoholpercentage. Het bier voelt zeer zacht aan. De lichte body wordt omarmd door een fluwelen mondgevoel. In de smaak ervaar je het lichte en frisfruitige karakter. Daarna duikt ook een subtiele bitterheid op, die uitvloeit in een ronde afdronk. Over het geheel is dit een erg evenwichtig en gebalanceerd bier, een geslaagde dorstlesser met een volle smaak.

Introductieactie! à Ontvang nu een gratis krat van de nieuwe Chouffe LITE

Bij aankoop van 2 kratten of fusten La Chouffe ontvangt u éénmalig een gratis krat Chouffe Lite nagestuurd.

Verrijk je assortiment nu met Chouffe LITE 4,0% : 

  • Een nieuw speciaalbier in het groeiend lagere alcohol segment en daarmee een hardloper 

  • Zelfs met 't lagere alcoholpercentage laat elke slok een blijvende indruk achter 

  • Chouffe LITE biedt nog meer relevantie bij uw jongere gasten (18-34 jaar) 

  • Een vertrouwd merk, met de gekende kwaliteit van Chouffe 

Voor elk van uw gasten hebben we dus nu met Chouffe wat wils: Chouffe is een sterk en gewild  merk met een compleet portfolio van La, alcoholarm (0,4), Lite, Cherry, Mc, Houblon, Bok, Soleil & N’ice.