Opening nieuw distributiecentrum in Almere

Geen suiker, geweldige smaak

Ongeveer de helft van de verkochte frisdranken bevat geen suiker en weinig tot geen calorieën. Het aanbieden van suikervrije dranken en smaakvariatie biedt veel waarde voor jouw zaak. Wil jij weten waarom? Lees snel verder!

Geen suiker, geweldige smaak

Gasten zijn steeds vaker opzoek naar drankjes met weinig of geen suiker, maar ook smaakvariatie en beleving. Als ondernemer kan je inspelen op deze groei door een breed assortiment suikervrije dranken aan jouw gasten aan te bieden. Met meer keuze op jouw kaart kan je variatie bieden aan jouw klanten, aankoop frequentie verhogen en nieuwe gasten aantrekken.

Suikervrije dranken zijn heerlijk en de variatie in smaken wordt steeds groter. Het maken van bewuste keuzes in het belang van onze gezondheid is actueler dan ooit. Gasten die frisdrank bestellen, wegen daarom smaak en suikervrij in hun keuze mee. Wist je dat...

  • 53% van de gasten let bij hun drankkeuze op het suikergehalte.
  • 1 op de 4 mensen kiest gedurende de gehele dag voor suikervrije producten.
  • 1 op de 5 mensen voorkeur geeft aan een drank met “flavour”, waarvan cherry de #1 smaak is Nederland!
  • Met name de suikervrije varianten de barrière verwijderen voor een aankoop aangezien 55% van de ijsthee kopers ‘zonder suiker’ belangrijk vindt.

Focus op suikervrij

Coca-Cola blijft de recepten van de producten en het assortiment continu ontwikkelen zodat jij een ruimere keuze aan dranken kunt bieden en kunt blijven anticiperen op de trends. De nieuwe suikervrije Fuze Tea blueberry lavender is een verrassende fusion van groene theeblaadjes met natuurlijke blauwe bessen smaak en een fleurige hint van lavendel. Sprite is al sinds 2017 volledig suiker- en calorievrij en heeft vanaf dit voorjaar een nieuwe verbeterde formule en uitstraling, met de benaming Sprite zero sugar. Vorig jaar is Fanta orange no sugar succesvol gelanceerd in horecaglas. Ook het recept van Coca-Cola zero sugar werd onlangs vernieuwd, waarmee de smaak nu nog dichter bij de smaak van Coca-Cola original taste ligt. Kortom, de perfecte menukaart toevoeging voor uw gasten die op zoek zijn naar een verfrissende, suikervrije dranken.

Alle dranken in dezelfde krat

Coca-Cola biedt een volledig suikervrij assortiment en daarmee zijn niet alleen jouw klanten voorzien van een brede keuze is suikervrije dranken, maar dit zorg ook voor gemak voor jouw zaak en personeel. Alle dranken van Coca-Cola in horecafles passen namelijk in hetzelfde rode krat. Dus minder moeite met sorteren en meer genieten!

Meer weten over de suikervrije dranken van Coca-Cola? Lees hier verder!