Opening nieuw distributiecentrum in Almere

Jack Daniel’s & Coca-Cola (zero sugar) en Absolut Vodka & Sprite

Iconische merken die samenkomen in een perfecte mix. De kern zit ‘m in de beste ingrediënten, die worden samengebracht in deze cocktail-in-een-blikje.

Jack Daniel’s & Coca-Cola.

Een pre-mixed cocktail die de gewaagde smaak van Jack Daniel’s combineert met de iconische, unieke smaak van Coca-Cola. Nu ook te bestellen in combinatie met Coca-Cola zero sugar.  

De soepele smaak van Jack Daniel’s mengt perfect met de iconische smaak van Coca-Cola, zoals geen enkele andere mix kan. Een smaak zo iconisch en uniek, die enkel kan ontstaan uit een perfect match. Gemaakt met Jack Daniel’s & Coca-Cola, twee van de meest iconische en authentieke merken in de wereld. 

Absolut Vodka & Sprite

De nieuwe Absolut Vodka en Sprite is een heerlijke cocktail met de perfecte mix van zachte premium Absolut vodka en de sprankelende lemon-lime smaak van Sprite. Direct klaar om te drinken in een blikje van 250ml. 

Koud geserveerd het allerlekkerst en de ideale mixdrank voor casual en laid-back momenten met vrienden. Dit product bevat 5% alcohol en vraagt om verantwoorde consumptie. Niet geschikt voor personen onder de 18 jaar.