Word ook klant van De Klok Dranken

Cuvée du Château & Barista Chocolate Quad

Het kleurrijkste seizoen van het jaar is aangebroken. De bomen trekken hun herfstjasje aan, de dagen worden korter en in de keuken bereiden we de lekkerste stoofpotjes en ovenschotels. Kasteel Brouwerij Vanhonsebrouck uit België schuift mee aan tafel met twee donkere, gastronomische speciaalbieren: Cuvée du Château en Barista Chocolate Quad.

Vol van smaak!

Zowel Cuvée du Château als Barista Chocolate Quad heeft een hoog alcoholpercentage van 11%. De één verwent uw smaakpapillen met een complexe smaak van geroosterde en gekarameliseerde mouten, terwijl de ander een onweerstaanbare combinatie van karamel, toffee en chocolade biedt. Twee out of the box Belgian Ales die u uw gasten niet kunt onthouden.

Cuvée du Château.

Met dit speciaalbier kunt u alle kanten op. In of naast een gerecht? Missen kunt u niet met dit donkere bier dat qua smaak neigt naar een tien jaar gerijpte Kasteel Donker. Dat belooft! Gebruik het bier om de varkenswangetjes op smaak te brengen of serveer een glas Cuvée du Château in combinatie met een stukje wild of een stevige kaasplank. 

Barista Chocolate Quad

Met de Barista Chocolate Quad trekken we richting het nagerecht. De naam verraadt veel: koffie, chocolade en bier. Drie werelden ontmoeten elkaar in dit degustatiebier waarin de aroma’s van geroosterde mouten het smaakpalet definiëren. Serveer een glas Barista Chocolate Quad in combinatie met pure chocolade of bereid er een Barista Coffee mee. Vervang de koffie door het speciaalbier en voeg naar eigen smaak whiskey, Amaretto of Grand Marnier toe. Een smaakbommetje van jewelste!