Dare to Drink Different

Wil jij jouw gasten verrassen en uitdagen? Met een regelmatig wisselend aanbod van grote en kleine brouwerijen, speciaalbieren, alcoholvrije bieren, soda’s en die nieuwe trend die er misschien wel aan zit te komen? Dat kan met Dare to Drink Different: hét wisselprogramma voor de horeca!
Word ook klant van De Klok Dranken

Hét wisselprogramma voor de horeca

De dranken in het Dare to Drink Different programma zijn speciaal door de biersommeliers van Bier&cO geselecteerd. Zo heeft u elke 2 maanden nieuwe bieren, zonder zelf te hoeven kiezen. Of nou ja, uit een kleine selectie dan. De biersommeliers maken een selectie die bij het moment past. Iedere 2 maanden 5 bieren en een craft soda. 

Dankzij het dorstmakende Dare to Drink Different glas en de Dare to Drink Different taplens, hoeft u niet telkens van glaswerk of taplens te wisselen. Daarnaast kunt u online super makkelijk uw personeel trainen, door middel van video's en whatsapp flyers, waarin de biersommeliers u kort maar krachtig informeren over de dranken. Wilt u uw gasten aanspreken met een coole post op social media? Die krijgt u dan ook opgestuurd!

Do you dare to drink different?

Stappen:

1. Overtuigd? Meld u direct aan, ontvang limited edition promo materiaal en ben altijd als eerste op de hoogte! 

2. Bestel de bieren zoals u gewend bent via onze webshop

3. Download hier alle gave afbeeldingen en filmpjes om te delen met jouw personeel en horecagasten

Hét wisselprogramma voor de horeca!

Bekijk hieronder de selectie voor september en oktober!

Thornbridge Jaipur

Thornbridge Brewery is opgericht in 2005 en heeft zich een bijzondere plaats binnen de bierwereld verworven. Klassieke stijlen met een moderne twist en experimentele brouwsels - het zijn stuk voor stuk bijzondere bieren waardoor de brouwerij wordt bedolven onder prijzen. Het maakt een tweede brouwlocatie noodzakelijk. In de oorspronkelijke brouwerij in Thornbridge Hall brouwt men voornamelijk via het traditionele ’infusion mash system’. De bieren zijn meest traditioneel Brits. In de nieuwe Riverside brouwerij staan innovatie en het realiseren van perfectie en continue kwaliteit door techniek centraal.

Biersoort: IPA

Alcoholpercentage: 5,9%

Herkomst: Bakewell, Engeland

Lekker bij: Kruidige schotels, curry, zoete desserts

La Trappe Isid’or

 

Subtiel is ze aanwezig bij Abdij Onze Lieve Vrouw van Koningshoeven in Berkel-Enschot, de geur van hop, gist en mout. Hier wordt sinds 1884 trappistenbier gebrouwen. De monniken van de abdij staan aan de oorsprong van dit bier. Zij worden in de volksmond ‘trappisten’ genoemd, naar de herkomst van hun orde: het Franse Soligny-La-Trappe. Deze orde kenmerkt zich door soberheid, stilte en de plicht tot liefdadigheid. Eind 19e eeuw vluchtte een kleine groep trappistenmonniken vanuit Frankrijk naar Berkel-Enschot. Daar, in het hart van Brabant, vonden ze een stuk heide met wat hoeven en een schaapskooi. Dit voormalige buitenverblijf van Koning Willem II – de Koningshoeven – omarmden zij als hun nieuwe thuishaven. Ze stichtten er hun klooster en besloten bier te gaan brouwen. Tot op de dag van vandaag vullen zij hun leven hier met gebed en werk. In rust en stilte.

 

Biersoort: Amber / Pale Ale

Alcoholpercentage: 7,5%

Herkomst: Berkel-Enschot, Nederland

Lekker bij: Rundercarpaccio, gegrilde groenten, gegrilleerd vlees, Goudse kaas, gerijpte koemelk kaas

 

Flying Dog Raging Bitch

 

Flying Dog Brewery is opgericht in 1990 door George Stranahan. De brouwerij begon als brewpup in Aspen maar al snel werd de vraag naar de bieren zo groot dat het een echte brouwerij werd die uiteindelijk verhuisde naar Frederick, Maryland. Flying Dog staat bekend om de provocerende biernamen en kunstzinnige etiketten. Ralph Steadman, die jaren lang met Hunter S. Thompson (Dr. Gonzo) samenwerkte die een goede vriend van Stranahan was, ontwerpt die etiketten.

 

Biersoort: IPA

Alcoholpercentage: 8,3%

Herkomst: Frederick, Verenigde Staten

Lekker bij: Blauwaderkaas, Carrot cake, cheese cake

 

Brugge Tripel

 

Tot op de dag van vandaag brouwt brouwerij Palm zowel hooggistende als laaggistende bieren en heeft zij een uitzonderlijke collectie van kwalitatieve bieren met een rijk smakenpalet. De brouwmeesters werken dag in dag uit aan een unieke smaakbeleving en authentieke bieren. De geschiedenis van de brouwerij gaat terug tot 1525, met herberg de Hoorn. Rond 1706 wordt er voor het eerst gebrouwen in de Hoorn. Begin 20e eeuw start Arthur van Roy met de industriële ontwikkeling van de brouwerij en geeft hij zijn bier de naam ‘Spéciale Palm’ als teken van overwinning van hooggegist bier op het laaggegist pilsbier. In 1974 wordt de naam veranderd naar brouwerij Palm.

 

Biersoort: Tripel

Alcoholpercentage: 8,7% (fles) & 8,5% (fust)

Herkomst: Steenhuffel, België

Lekker bij: Gamba’s, rood vlees, beenham

Weihenstephaner Vitus

 

Weihenstephan is de oudste brouwerij ter wereld. Al in 1040 kregen de Benedictijner monniken van het klooster het recht om bier te brouwen. Sinds 1803 is de brouwerij eigendom van de Vrijstaat Beieren. Er is door de eeuwen heen veel veranderd, echter worden de tradities nog steeds in ere gehouden. Tegenwoordig werkt de brouwerij samen met de technische universiteit van München. De moderne brouwinstallaties met nieuwe technologieën gecombineerd met de historie en traditie leveren vandaag de dag vijftien originele Duitse bieren van uitzonderlijke klasse.

 

Biersoort: Weizenbock

Alcoholpercentage: 7,7%

Herkomst: Freising, Duitsland

Lekker bij: Varkensvlees, saté, oude geitenkaas