Opening nieuw distributiecentrum in Almere

Let's have a cocktail! De Kuyper pre-batched cocktails

De Kuyper Batched cocktails, kant-en-klare cocktails voor de horeca. Vijf batched cocktails variërend van de meest populaire volumecocktails zoals (strawberry) Mojito en Piña Colada tot trendy cocktails zoals de Espresso Martini en Pornstar Martini. De Kuyper Batched Cocktails zijn ontworpen voor horecalokaties met aandacht voor hoge verkoopvolumes, snelheid en wisselend personeel. Eenvoudig en snel consistente kwaliteit in een handomdraai geserveerd! 

kant-en-klare cocktails voor de horeca.

De Kuyper Batched cocktails. Vijf batched cocktails variërend van de meest populaire volumecocktails zoals (strawberry) Mojito en Piña Colada tot trendy cocktails zoals de Espresso Martini en Pornstar Martini. De Kuyper Batched Cocktails zijn ontworpen voor horecalokaties met aandacht voor hoge verkoopvolumes, snelheid en wisselend personeel. Eenvoudig en snel consistente kwaliteit in een handomdraai geserveerd! 

De Kuyper Batched Cocktails zijn gemaakt met premium likeuren van De Kuyper en hebben een alcoholpercentage variërend van 12 tot 18%. Eén fles bevat ofwel acht cocktails van 125 ml om te shaken of tien cocktails van 100 ml om aan te vullen met bruisend water. Klik op onderstaande video's voor gedetaileerde instructies.

 

MOJITO

 

PORNSTAR MARTINI

 

STRAWBERRY MOJITO

 

PINA COLADA

 

ESPRESSO MARTINI