Uw vertrouwde horecapartner

Taste of Spring

Het is lente, de zon begint te schijnen en de Nederlander zoekt de terrassen weer op. Een mooie gelegenheid om uw terraskaart eens onder de loep te nemen! Staan Tanqueray London Dry Gin, Belsazar Vermouth Rosé en Johnnie Walker Black Label ook al bij u op de kaart?

Zonnig genieten met Tanqueray, Belsazar en Johnnie Walker

Tanqueray London Dry Gin
Sinds 1830 is Charles Tanqueray een echte ginuitvinder. Zijn recepten worden nu nog steeds gebruikt. De London Dry Gin is een echte klassieker, al jaren bartenders eerste keus voor een verfrissende gin en tonic.
 
Belsazar Vermouth Rosé
Deze drank is de hippe rage uit Berlijn. Belsazar is gevestigd in Berlijn maar heeft haar roots in Baden-Baden in het Zwarte Woud. Het is een nieuw, premium wijnaperitief dat traditionele eigenschappen en authentiek vakmanschap combineert met een moderne, urban levensstijl: Vermouth nieuwe stijl dus! Belsazar kan puur met ijs worden gedronken, maar is nog lekkerder in de mix.
 
Johnnie Walker Black Label
Deze whisky is een waar icoon, erkend als maatstaf voor alle andere luxe whiskyblends. Gecreëerd met uitsluitend whisky's uit de vier hoeken van Schotland en met minimaal 12 jaar rijping heeft Johnnie Walker Black Label een onmiskenbaar zacht, diep en complex karakter, smaakvol in elke highball. Johnnie Walker het grootste whiskymerk ter wereld. De slogan is overal geadopteerd en omarmd, als een schreeuw om vooruitgang, als vreugdevolle uitdrukking van optimisme én als aanmoediging bij tegenslag, zeker nu: KEEP WALKING!

Maak meer marge via uw terras!

De marge op mixdrankjes ligt hoger dan op bier en wijn. Als u een goed verzorgde Tanqueray & Tonic, Johnny & Ginger en Belsazar Rosé & Tonic toevoegt aan uw terraskaart kunt u er een hogere prijs voor vragen. Zorg voor meer aanbod in uw (terras)kaart. Omschrijf dit met beleving en geef uw gasten een échte Taste of Spring ervaring. Zeker in deze (onzekere) tijden en inachtneming van de 1,5 meter restricties is het belangrijk te focussen op margerijke producten. Kijk hieronder voor onze suggesties of download deze PDF voor nog meer verfrissende copa’s, tumblermixen en highballs.

Serveer suggesties
 
Tanqueray London Dry gin & tonic:
Voor de perfecte gin en tonic: Vul een copa glas met ijs. Vul aan met 1/3 Tanqueray London Dry en 2/3 premium tonic. Roer en serveer met een schijfjes of partjes limoen.
 
Belsazar Rosé & tonic:
Voor een verfrissende rosé en tonic: Vul een tumbler glas met ijs. Vul aan met 1/3 Belsazar Rosé en 2/3 premium tonic. Roer en serveer met een partje grapefruit of bloedsinaasappel.
 
Johnnie Walker & Ginger ale:
Voor een stoere Johnnie & Ginger Highball: Vul een longdrinkglas met is. Vul aan met 1/3 Johnnie Walker Black label en 2/3 ginger ale. Roer en serveer met een slice verse gember en/of partje citroen.