Opening nieuw distributiecentrum in Almere

Stap in de toekomst van cocktails met het Diageo Draught Systeem

Ervaar het Draught Cocktail Systeem en ontdek waarom wij ons onderscheiden van de concurrentie. De opvallende kostenbesparingen vallen direct op, terwijl snelheid en kwaliteit resulteren in aantrekkelijke winstmarges voor het product. Zelfs met minimale ervaring ben jij en je staff in staat om op een nauwkeurige en consistente manier hoogwaardige cocktails te serveren.

Kies voor het Draught Cocktail systeem in jouw zaak

Dankzij de gebruiksvriendelijkheid van het systeem wordt de snelheid van het serveren van cocktails aanzienlijk verhoogd. Binnen 10 seconden staat er telkens weer een perfecte cocktail klaar. Alleen nog garneren en de cocktail is onderweg naar jouw gast. 

De vraag naar cocktails neemt exponentieel toe en vormt een essentieel onderdeel van de huidige horecatrends. Snelheid, gebruiksgemak en de voortdurende stijging in populariteit maken het aanbieden van cocktails op je menukaart van cruciaal belang voor zakelijk succes. Maak indruk, verhoog je omzet en vervul de wensen van je gasten met het Draught Cocktail Systeem!

 

De cocktail tap is wat mij betreft de grootste cocktail innovatie in de afgelopen 10 jaar. Hierdoor kunnen we cocktails aan een groot publiek verkopen, voor een prijs van 9,50 per cocktail en met een ongeëvenaarde snelheid.

- Hoopman (Leidseplein Amsterdam)

Het Draught Cocktail Systeem blijft innoveren met een steeds groeiend assortiment aan cocktails. Op dit moment kunnen gasten genieten van de Smirnoff Passionfruit Martini, Smirnoff Espresso Martini, Captain Morgan Strawberry Daquiri en de Johnnie Walker Whisky Sour. Deze cocktails spelen perfect in op de huidige trends en worden bereid met de gerenommeerde A-merken. Met het Draught Cocktail Systeem ben jij en je gast altijd verzekerd van heerlijke en trendy cocktails!