Opening nieuw distributiecentrum in Almere

Ontdek onze topmerken en verrassende serves voor de feestdagen!

De feestdagen staan voor de deur en we willen ervoor zorgen dat jij en je gasten worden verwend met de beste drankjes van onze topmerken. Maak je klaar voor een onvergetelijke decembermaand vol smaak en genot!

Laat je gasten proosten op de goede tijden met de klassiekers van De Klok Dranken:

Smirnoff 21: De Mule

De perfecte keuze voor een feestelijke start. Probeer de verrassende Smirnoff Mule met gingerbeer en limoensap voor een uitdagende twist die je gasten zeker zal bekoren.

 

Gordon's London Dry: De Gin & Tonic

Kies voor een klassieke Gin & Tonic met de verfijnde smaak van Gordon’s en een schijfje limoen. Een verfrissende combinatie die echt nooit teleurstelt.

 

Captain Morgan Spiced Gold: De Dark & Stormy

Geef je feest een exotische draai met de Captain Morgan Spiced Dark & Stormy. Een heerlijke mix van kruidige rum en bruisende gingerbeer en limoen, perfect om de sfeer op te warmen.

 

Don Julio Blanco en Don Julio Reposado:  De Paloma

Voor de liefhebbers van tequila hebben we de elegante Don Julio. Probeer de Don Julio Paloma met grapefuit soda en limoensap voor een frisse en fruitige traktatie die de zintuigen prikkelt.

Topmerken voor de feestdagen

Bij De Klok Dranken geloven we in het creëren van onvergetelijke momenten. Daarom hebben we niet alleen de beste merken voor je geselecteerd, maar ook enkele verrassende serves om je gasten te verwennen. De komende feestdagen draaien tenslotte om genieten en samen zijn. Wacht niet langer en bereid je voor op een bruisende decembermaand vol smaakvolle ontmoetingen. Bestel vandaag nog je favoriete flessen en verras je gasten met onweerstaanbare drankjes, nu in de actie. Alvast proost op een schitterende feestperiode!