Opening nieuw distributiecentrum in Almere

Diageo lanceert nieuw B2B-kennisplatform DIAGEO One

Diageo introduceert DIAGEO One, een B2B-ondersteuningsplatform dat Diageo-afnemers van Diageo-verkooppunten grote voordelen biedt. Op één digitaal punt kunnen horecaondernemers nu 24 uur per dag terecht voor onder meer exclusieve trainingsvideo's, social media materiaal, updates over de laatse trends en het snel en eenvoudig bestellen van Diageo producten via De Klok Dranken.

One-stop-shop voor afnemers

Alle geregistreerde pubs, clubs, bars en restaurants hebben op het platform exclusief toegang tot de opleiding video's van de Diageo Bar Academy. Met deze video’s kun je als bijvoorbeeld barpersoneel trainen en inspiratie opdoen voor het serveren van drankjes. Handig voor die Instagram-waardig drankjes willen serveren. Op het DIAGEO One platform kunnen ondernemers terecht voor achtergrondinformatie over Diageo-merken en tips over de ‘perfect serve’. Er verschijnen daarnaast met regelmaat updates met het laatste nieuws uit de markt en praktische tips van ervaringsdeskundigen, die zijn afgestemd op de tijd van het jaar, evenementen, feestdagen en actuele ontwikkelingen.

Registreer je nu hier! 

Aanloop vergroten met professioneel socialemediabeheer

Horeca-ondernemers vinden op het DIAGEO One-platform een schat aan suggesties voor het online presenteren van hun zaak. Naast effectieve strategieën om online aandacht te genereren en richtlijnen om bezoekers naar de website te trekken, vinden horeca ondernemers er ook promotioneel beeldmateriaal als afbeeldingen en video’s voor hun socialemediaplatforms. Promotioneel beeldmateriaal is een uiterst geschikt middel om als bedrijf meer zichtbaarheid te genereren op sociale media en helpt bij het opbouwen van bereik.

Voel je vrij om de Diageo One propositie hier te bekijken of check hieronder de intro video.