Opening nieuw distributiecentrum in Almere

DISARONNO SOUR / TIA CAPPUCCINO

 

Disaronno Sour

Een uniek en verfrissend drankje, waar de kenmerkende  notensmaak van
Disaronno samensmelt met de geur en frisheid van versgeperste citroenen.

Ingrediënten:
. 50 ml Disaronno
. 25 ml vers citroensap
. 5 ml suikersiroop
. 1 eiwit

Bereiding:
1. Vul een shaker met 50 ml Disaronno, 25 ml vers citroensap, 5 ml suikersiroop en eiwit.
2. Shake het geheel.
3. Voeg ijs toe en shake opnieuw totdat de shaker goed koud is.
4. Schenk het geheel uit in een glas gevuld met ijs. 

Tia Cappuccino

De klassieke cremalaag van een cappuccino met een Tia Maria twist.

Ingrediënten:
25 ml Tia Maria
. 25 ml vodka
. 5 ml suikersiroop
1 shot espresso
. 100 ml Gezouten karamel siroop
. 2 eiwitten

Bereiding:
1. Shake de Tia Maria, de vodka, de suikersiroop en de espresso in een shaker en schenk het uit in een glas.
2. Creëer de schuimlaag door het eiwit van de eierengoed op te kloppen.
3. Voeg de gezouten karamel siroop toe.
4. Klop het geheel nogmaals goed door en schenk de schuim over de cocktail heen.
5. Garneer het geheel met zoute karamel blokjes.