Opening nieuw distributiecentrum in Almere

Hip & Happening: Ontdek de tequila trend met Don Julio

Ontdek de opkomende trend in de wereld van dranken: Tequila. Als horecaondernemer wil je vooroplopen in het bieden van unieke en trendy drankervaringen aan je gasten. Tequila is niet langer alleen voor shotjes, het is een veelzijdige spirit die een prominente plek verdient op jouw cocktailmenu. Ontdek nu de tequila trend met Don Julio.

Verfijnde kwaliteit, ongeëvenaarde smaak

Met Tequila als ster van de show, bied je je gasten een scala aan heerlijke cocktails. Denk aan de verfrissende Paloma, met zijn bruisende grapefruittonen en een vleugje limoen. Of kies voor de klassieke Margarita, een tijdloze favoriet die nooit teleurstelt. 

Bij het experimenteren met Tequila is de keuze van het merk cruciaal. Daarom presenteren wij met trots Don Julio Blanco en Don Julio Reposado. Met hun uitgebalanceerde smaken en hoogwaardige kwaliteit tillen deze merken je cocktails naar een hoger niveau, waardoor je gasten keer op keer worden verrast en verwend. 

Don Julio Tequila is een prestigieus tequilamerk dat wereldwijd bekend staat om zijn uitzonderlijke kwaliteit en vakmanschap. Het merk is vernoemd naar zijn oprichter, Don Julio González, een gepassioneerde tequilaproducent uit Mexico. Don Julio Tequila wordt geproduceerd in de regio Jalisco, die beroemd is om zijn tequilaproductie. 

Wat Don Julio onderscheidt, is het gebruik van 100% agave-planten, wat resulteert in een puur en hoogwaardig tequilaproduct. De tequila's van Don Julio variëren van Blanco tot Reposado (meer gerijpt), elk met zijn eigen karakteristieke smaakprofiel en complexiteit.

Proef de essentie van Mexico

Speel in op de huidige Tequila-trend en bied je gasten een onvergetelijke ervaring met onze selectie van premium Tequila's en verleidelijke cocktails. Ontdek de mogelijkheden en laat je inspireren door de veelzijdigheid van Tequila. Sluit je aan bij de revolutie en geef je horecazaak een onderscheidend karakter met Tequila van Don Julio. 

Ontdek de verfijnde wereld van Don Julio Tequila, waar zowel de Blanco als de Reposado varianten de essentie van Mexico's meest geprezen spirit belichamen. Met zijn heldere, kristalachtige uitstraling en een karakter dat barst van de frisheid en levendigheid, is Don Julio Blanco een merk van ongeëvenaarde kwaliteit en traditie. Ambachtelijk vervaardigd met 100% blauwe agave, biedt deze tequila een pure en authentieke smaak die zelfs de meest veeleisende kenners niet zal teleurstellen. En voor een diepere dimensie in je cocktailervaring, is er Don Julio Reposado, met zijn subtiele houttonen en zijdezachte afwerking. Met beide varianten ben je verzekerd van een onvergetelijke en hoogwaardige tequila-ervaring. 

Maak de lekkerste cocktails met Don Julio!

De veelzijdigheid van Don Julio komt perfect tot uiting in een van de meest geliefde cocktails van dit moment: de Don Julio Paloma. Eenvoudig te bereiden, maar oh zo verleidelijk, deze cocktail is een ware traktatie voor de zintuigen. Hier is hoe je het maakt: 

  • Vul een glas met ijs. 

  • Voeg 35 ml Don Julio tequila toe. 

  • Vul af met een premium grapefruitsoda. 

  • Garneer met een schijfje grapefruit. 

Het resultaat is een verfrissende, bruisende traktatie die perfect is voor elk seizoen en elke gelegenheid! Met de Don Julio Paloma kunnen jouw gasten genieten van de onmiskenbare smaak van luxe en verfijning, gepresenteerd in een heerlijk verfrissende cocktail. 

Maar de magie van Tequila stopt niet bij de Paloma. Een andere tijdloze klassieker die perfect is voor jouw cocktailmenu is de Don Julia Margarita. Hier is hoe je deze wereldberoemde cocktail maakt: 

  • Dip de rand van een glas in limoensap en vervolgens in zout om een zoutrandje te creëren. 

  • Vul een shaker met ijs. 

  • Voeg 50 ml Don Julio tequila, 25 ml vers limoensap en 15 ml agavesiroop toe. 

  • Schud krachtig en zeef in het voorbereide glas. 

  • Garneer met een schijfje limoen. 

Met zijn verfrissende citrusaroma's en perfect gebalanceerde smaak, is de Don Julio Margarita een tijdloze favoriet die nooit teleurstelt. 

Voeg deze sprankelende Don Julio Paloma en verfijnde Don Julio Margarita toe aan jouw cocktailmenu en verras je klanten met de ongeëvenaarde smaak en kwaliteit van Don Julio Tequila. Laat ze kennismaken met het beste van Mexico, gepresenteerd in een glas. Ontdek vandaag nog de wereld van Don Julio en laat je klanten genieten van een ervaring die ze niet snel zullen vergeten.

Salud!