Opening nieuw distributiecentrum in Almere

Double Dutch

De Nederlandse tweelingzussen Joyce en Raissa de Haas vonden de markt voor premium mixers maar saai. Daarom creëerden zij Double Dutch: smaakvolle en spannende mixers voor de avontuurlijke geest. Never Drink Dull.

Never Drink Dull

De voorliefde van de Double Dutch tweelingzussen voor drankjes en mixers veranderde in frustratie. Terwijl de keuze in gedistilleerde dranken wereldwijd is blijven groeien, zijn mixers en frisdranken saai gebleven. Geen spannende combinaties maar steeds weer meer van hetzelfde. 

Headerbeeld Raissa & Joyce  (793 × 250 px)

Double Dutch tot levendige mixers

Double Dutch is het resultaat van pure passie voor smaakvolle mixers – en verenigt fantastische gedistilleerde dranken tot levendige mixers die je gewoon moet proberen! Voor zowel ‘s werelds beste ‘mixologen’ als mensen die hun G&T het liefst gewoon thuis op de bank drinken, maakt de Double Dutch tweeling revolutionaire mixdrankjes. Heerlijk voor in een cocktail, mocktail of zelfs als smaakvolle frisdrank.  

  • Premium mixer van Nederlandse bodem. 
  • Lekkere en hoge kwaliteit smaken ideaal voor in de mix. 
  • Laag in calorieën, gemaakt met natuurlijke ingrediënten en zonder kunstmatige toevoegingen. 
  • Met prijzen bekroonde tonic en mixer range 

Double Dutch is verkrijgbaar in de smaken: Cranberry & Ginger Tonic Water, Indian Tonic Water, Skinny Tonic Water, Cucumber & Watermelon, Pomegranate & Basil, Double Lemon, Ginger Beer, Ginger Ale en Pink Grapefruit Soda. Kijk voor speciale mix-recepten op: https://doubledutchdrinks.com/blogs/recipes

DD 800x400px